Arkadaşlar cayoda kapı glichlerink hâlâ yapabilirsin oraya geleceğim ama hileden bahsediyorsaniz dün birdünya modcu geldim battleye'dan sinea bitti saniyodum, 2 gün önce arkadaş dediğinde onemsememistim ama cidden şuan mod kaynıyor hemde farklı sunucularda da var. Ve modun herşeyimi kullanabiliyolsr ama para dagitmakra temkinliler onu yapar oek yok bazisi korkup daha az kullaniyor belli oluyor

ama çoğu da yardiriyo uça kaça isinlanarak havada rengaren renk degistirio heryere araclar spamlatarak heryere sıkıyor, yada dostane oynuyor. Bi kaos var ama eskisi kadar değil daha iyi. Glichlere dönersek, ben oyunda 2 aylığım ama 99 lwl oldum cayoda bende yanlis hatirlamiyosam 4küsüratlı dk ye düşürmüştüm ama şuanki gibi tek kille oynasam daha iyi düşerdi muhtemelen. Kapılara gelince, west door sağdaki falan bayağı zor, calisiyo.soldaki de. Mahzense kutularla yapiyolarmis fixlenmis şekli değişmiş. Ama bunlarin onemi yok. Orjinal yöntemle girdiğim tek kapı çıkışa yakin ilan ismini unuttum şuan ama ödül odasinin bitişiğindeki. Diğerleri için kamera glich var isterseniz bakın ve düzgün anlatanı bulun. Direk çalışıyor, başka bişey denk getirmeye gerek yok bir kez alışınca da en kolay. Replay glichi panterfen beri düzgün yapamiyorum ama kapı glictchleri sorunsuz çalışıyor. Aslında anlatabilirim ama videodan görseniz daha iyi. Temelde "elinizi boş bırakıp" silah tutmazken herhangibir pervaza gidip q ile siper alıyoruz. Amacımız belirli 2 lokasyon biri başlangıç diğeri bitiş noktası. Bu islemde isinlaniyoruz ve lokasyonlar nereye isinlanacagimizi belirliyor. Ayrıca kamerayi kullanicaz ve hızlı açmamız lazım oyüzden oyun içinde telefonun ayarlar menusunden quick snapmatici acmak lazım. Actiysaniz 2 tıkla kamera gelcek. 1. Konumdaki (otunda deneyin, gideceğiniz özel bi hedef konum yoksa her yerde yapabilirsiniz sadece sonunda nereye varacaginiz değişir) 1konumra bi pencere pervazına çömelin. Comelirken

basıp kamera acıcaz normalde acikir ama comeliyoeuz diye axilsiktan sonra otomatik kapanicak. Ardından karakter telefonunu kapatio cebine koyarken, ona bu noktada yarim/bir/birbucuk nekadar sürerse as süre verip ardından devam ediyoruz2. Hareket ayağa kalkip kamera açmak. Ama pervazın üstünden atlayacak şekilde ayağa kalkmak. (S+space/veya w+space +

) Ayaktayız kamera açık bekleyebiliriz istedigimiz kadar. Kamera acmasak 2 saniye karakter bekletip pervazdan atlayacakti. "Korkuluk buarada pervaz dedigim, yeni uyandım kafam karışmış" kamerayla gidecegimiz yere bakip bu saatten sonra telefonu kapamadan sadece kamerayi kapatip, karakter telefonu cebine tam oturtmadan kamera aça aça gideceğimiz yere gidiyoruz. Varınca sadece kamera kapatıp bekliyoruz. Telefon kapatmadan. Sadece kamera kapatıp. Alin bunu sağdan sola 1 metre yer degistirip deneyin isinlandiginizi görürsünüz. Bi korkuluga Q

, bekle space+w

kapat ve yürü, 2 saniyeye isinlanirsin.
Neyse gencolar oyun moyun fazla kaptirmayalim haber açın güzel haberler var