GTA 5 Cheat Engine ile ban yenilir mi?

Benim arkadaş 500milyon para ve 250 Level bastı ban yemedi mesela ama başka bir arkadaşım yedi biraz şans işi.

Hocam ezbere yazmayın. Oyunun yazılımıyla oynamıyorsun. 1000'lik arabayı o paraya satarken oyun seni normal araba satmışsın gibi algılıyor.
Kardeşim yazdığımın yanlış olduğunu anlayıp değiştirdim zaten, ne kadar çabuk gördün. (Keşke kızgın atmasaydın.)

Hemen ban yemezsiniz ama R* kayıtlarında her zaman durur. 1 sene sonra ansızın ban yerseniz şaşırmayın. İsterseniz R* desteğe bir hileci bana para verdi siler misiniz deyin. Günlük 20M'den fazla harcamayın.

Tüm arkadaşların haklılık payı var ancak genel olarak Cheat Engine ile para ve level hilesi yaptığınızda ban yemiyorsunuz. Tabi ki %100 yemeyeceksiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Ben de zamanında aynı taktikle 5000$'lık arabayı 300-400 milyona satmıştım. Hem her şeyi almama rağmen parayı bitiremedim hem de ban yemedim. Saçma sapan, kullanıcılara oyunu zehir eden hilelerdense para hilesi yapmak çok da kötü fikir gibi gelmiyor.

6 ay önce yaptım onlinda ban yemedim 100 milyonu geçme sıkıntı olmaz

Ben borsaya para yatırıp Cheat Engine ile hile yaparak yapmıştım 1 yıldır harcıyorum daha bitmedi (offlıne)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…