Online deOnline'da mı yapmış offline da mı?
Online de yapmışOnline'da mı yapmış offline da mı?
Online deOnline'da mı yapmış offline da mı?
Online de yapmışOnline'da mı yapmış offline da mı?
Kardeşime vermiştim. Geldiğimde çok fazla parası vardı. Nasıl yaptın dedim. Cheat Engine ile araba satarken mesela 1000 TL'lik arabayı 1.000.000'e satmış. Bundan ban yer miyim? Yersem de offline girebilme şansım var mı?
Kardeşim deli gibi hile yapanlar olduğu doğru o deli gibi hile yapanlar ya paralı kullanıyor onların ban korumaları var nasıl bir şey ise bir de onlara özenip ban yemeyecegini sanıp free menu kullananlar var onlar kısa sürede ban yiyorlar ama!Ben 2 defa kullandım hem de Online'da ban yemedim zaten yiyeceğimi sanmıyorum çünkü deli gibi hile yapanlar var. artı Level hilesi yaptım hala yemedim.
Borsa diyor offline diyor dikkat etŞu anda aydınlandım. Hemen deneyeceğim.
Kardeşim hile koruması var bu oyunda m gördüklerin para vererek hile satın almış insanlar! Düz bedava hile yapanlar da var tabi ama onlar fazla belli olmazlar çünkü ban yerler sürekli yapanlar! Eğer ban yenmez diyor isen youtube dan 1 ay önce paylaşılmış bi hile kullan bak o zaman görürsün ban yenmiyor mu! Adamlar hala oyuna güncelleme yapıyor tabiki hile koruma sistemleri aktif!GTA Online'da bildiğin hile koruması yok ki. Her oyunumda 10 tane hile görüyorum. Hile ile para basmıştım, kaç aydır ban yok. Cheat Engine biraz daha güvensiz, daha çabuk tespit edilebilen bir yöntem sanırım. Ama bir şey olmaz yine de.
Merak ettim kaç yaptın bariŞuan yeniden yaptım
16milyon banada az geldiyeniden para hilesi yaptım bakalım ne olacak,ban yerse yazarım yeniden.
Yuh...2 Yıldır kullanıyorum 2 yıl önce Online'da 700 lvl 100.000.000.000 dolar bastım hâlâ ban yemedim.
Neden adamın ban yemesine mutlu oluyosunBan yerisn ahahahahahhaah Oyunun yazılımıyla oynamıyorsun. 1000'lik arabayı o paraya sarken oyun seni normal araba satmışsın gibi algılıyor.
:dBeynini yuh
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.