GTA 5 Cheat Engine ile ban yenilir mi?

Kardeşime vermiştim. Geldiğimde çok fazla parası vardı. Nasıl yaptın dedim. Cheat Engine ile araba satarken mesela 1000 TL'lik arabayı 1.000.000'e satmış. Bundan ban yer miyim? Yersem de offline girebilme şansım var mı?
Ben zamanında 2.100.000.000 tl ye 16k lık motoru sattım hâlâ girebiliyorum.

Arkadaşlar herkes yapılıyor demişte bu hilenin nasıl yapıldığını en garanti yolların nasıl olduğunu söyleyen yok size zahmet bir yardımcı olun teşekkürler.

Arkadaşlar herkes yapılıyor demişte bu hilenin nasıl yapıldığını en garanti yolların nasıl olduğunu söyleyen yok size zahmet bir yardımcı olun teşekkürler.

Pegassi bati 801rr motorunu (ben bununla yapıyorum, sana da tavsiyem bununla yapman) alıyorsun, los santos customa gidip sell ekranında satış fiyatını Cheat Engine ile yükseltip satıyorsun. Sonrasın oyun çöküyor ve atıyor seni. Sonrasında oyunu açıp paranı harcıyorsun.

İlla Pegassiye gerek yok, San Andreas sitesindeki en ucuz araba ile de oluyor. En ucuz araba sanırsam 3000 dolardı. Ayrıca detaylı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece orada gözüken değer değişir. Gerçekten o para elinizde yoktur yani.
Yok hocam ben para ve XP hilesi yaptım. Gerçekten Cheat Engine gibi bir programla çok basit bir şekilde para hilesi yapılabiliyor. Arabaları çok merak ettiğim için biraz para hilesi yaptım şuana kadar bir şey olmadı. Üstelik gerçek para ile satın almaya kalktığımda çok pahalıya patlıyordu. Belki Rockstar Games ölümsüzlük vb. gibi hileleri serverlardan kaldırırsa bende gerçek parayla satın alabilirim. Ancak şuan pek hak ettiğini söyleyemem. Ha bu arada hiç bir şey olmaz. Ne hileler yapanlar var hala ban yemiyor. Siz sadece kendiniz için hile yapmışsınız. Ban yemeniz çok zor. Ben 900 milyon dolar çekmiştim.

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum, 2 aydır falan hesabımda para ve seviye hilesi yapılı herhangi bir sorun, sıkıntı yok hala

Technopat Haberler

Geri
Yukarı