Evet onları da saydılar mı?
Satış rakamlarına onların ilave edilip edilmediği resmi olarak açıklanmadı fakat Epic Games 2020 yılı özetinde 103 ücretsiz oyunun 749 milyon hesap tarafından alındığını söyledi. Kaba bir hesapla buradan gelebilecek sayının çok fazla olduğunu varsayabiliriz ve bu da aslında dahil olmadığına bir işaret. Benim tahminime göre bu 749 milyonun en az 200 milyonu GTA 5'tir.

T2 burada muhtemelen konsol ve PC satışlarını bedava dağıtılan versiyondan ayrı tutmuş.

GTA VI gelmeli artık. GTA V modlana modlana Skyrim'e döndü. Yeni ve gerçekçi grafik motorlu, daha gelişmiş oynanışlı, her anlamda yeni nesil bir oyuna ihtiyaç var. GTA V'in multiplayer kısmını alsan geriye bir şey kalmıyor günümüzde. Yeni nesil konsollar da geldiğine göre artık zamanı.

Kaç yıldır GTA6 bekliyorum artık çıksın hatta hem RDR3 hem GTA6 çıksa Rockstar paraya para demez.

Öyle olmaz. Rockstar aynı anda 2 oyun çıkarmaz. Önce bir tane çıkarıp iliğine kadar sömürüp bir 5-10 yıl sonra diğerine geçer.

Zaten "çıksa" dedim.

Hocam GTA 5'ten Rockstar emebildiği kadarını emeyecek. Zaten GTA 5 aktifliği düşmediği sürece çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…