Ekran kartınız nedir?Arkadaşlar, çimenlerde tuhaf bir pikselleşme oluyor ve bu hareket halindeyken daha çok rahatsız ediyor. Sonradan yükleniyormuş gibi oluyor. Denemediğim ayar, kombinasyon vs. kalmadı ama çözemedim. Nedendir acaba?
Eki Görüntüle 1558584
Eki Görüntüle 1558585
Radeon chill veya onun gibi bir şey açıkmı radeon software da?
Amd ekran kartım. Adrenalin'den görüntü keskinleştirme açık. Oyun modunda.Bu keskinlik ayarıyla alakalı. Nvidia ise kartınız Nvidia denetim masasından grafikleri kalite yapmayı dener misin bir de?
O kapalı. Adrenalin'de her şey kapalıyken de yapıyor oyun modundayken de.Radeon chill veya onun gibi bir şey açıkmı radeon software da?
Hocam özellikle son attığıma bakın rezalet resmen.Ben de çoğu oyunda yaprak/çimenlerde yakım çekimlerde bu görüntüyü görüyorum. Ama sizdeki kadar belirgin ve uzaktan görülebilir olmuyordu.
Görüntü keskinleştirme ile alakalı diye biliyorum.O kapalı. Adrenalin'de her şey kapalıyken de yapıyor oyun modundayken de.
Hocam özellikle son attığıma bakın rezalet resmen.
Tekrar deneyeyim de o kapalıyken de açıkken de oluyor maalesef.Görüntü keskinleştirme ile alakalı diye biliyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.