A Anevyaksit Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #1 Merhaba. GTA 5'e girmeye çalışırken code 134 hatası alıyorum, Epic Games'ten doğrulama yaptım, Rockstar Games Launcher'ı sildim tekrar yükledim ama sorunum çözülmedi, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (72).png 22 KB · Görüntüleme: 484
Merhaba. GTA 5'e girmeye çalışırken code 134 hatası alıyorum, Epic Games'ten doğrulama yaptım, Rockstar Games Launcher'ı sildim tekrar yükledim ama sorunum çözülmedi, yardımcı olur musunuz?
Çözüm A A Anevyaksit 2 Mayıs 2021 MScofield dedi: Eğer korkuyorsanız son çareye kadar bırakın, ama bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Düzelmezse mecbur deneyeceğim. Sorunum çözüldü, Anti-Virüs'ün birkaç ayarını değiştirmiştim onları eski haline getirince sorunum çözüldü.
MScofield dedi: Eğer korkuyorsanız son çareye kadar bırakın, ama bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Düzelmezse mecbur deneyeceğim. Sorunum çözüldü, Anti-Virüs'ün birkaç ayarını değiştirmiştim onları eski haline getirince sorunum çözüldü.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #11 MScofield dedi: Modemin fişini çekerek değil hocam, güç tuşuna 10 saniye boyunca basacaksınız. Yalnız bu kullanıcı adınızı vs. de sıfırlar. Genişletmek için tıkla... başka bir yolu yok mu hocam? Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Modemin fişini çekerek değil hocam, güç tuşuna 10 saniye boyunca basacaksınız. Yalnız bu kullanıcı adınızı vs. de sıfırlar. Genişletmek için tıkla... başka bir yolu yok mu hocam?
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 21 Haziran 2021 #12 Yusufdmrk dedi: başka bir yolu yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanıyorsanız: Ethernet kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Adaptör ile bağlıysanız: Adaptörü çıkarıp takmayı deneyin. Eğer bunlar olmazsa dediğimi yapmaktan başka çare yok diye düşünüyorum. Ki dediğim de kesin çözüm değil, ama denemekten zarar çıkmaz. Artı 0 Eksi
Yusufdmrk dedi: başka bir yolu yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanıyorsanız: Ethernet kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Adaptör ile bağlıysanız: Adaptörü çıkarıp takmayı deneyin. Eğer bunlar olmazsa dediğimi yapmaktan başka çare yok diye düşünüyorum. Ki dediğim de kesin çözüm değil, ama denemekten zarar çıkmaz.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #13 MScofield dedi: Ethernet ile bağlanıyorsanız: Ethernet kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Adaptör ile bağlıysanız: Adaptörü çıkarıp takmayı deneyin. Eğer bunlar olmazsa dediğimi yapmaktan başka çare yok diye düşünüyorum. Ki dediğim de kesin çözüm değil, ama denemekten zarar çıkmaz. Genişletmek için tıkla... kabloyu çıkarıp taktım işe yaramadı. Vpn kullansam sorun çözulur mu hocam? Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Ethernet ile bağlanıyorsanız: Ethernet kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Adaptör ile bağlıysanız: Adaptörü çıkarıp takmayı deneyin. Eğer bunlar olmazsa dediğimi yapmaktan başka çare yok diye düşünüyorum. Ki dediğim de kesin çözüm değil, ama denemekten zarar çıkmaz. Genişletmek için tıkla... kabloyu çıkarıp taktım işe yaramadı. Vpn kullansam sorun çözulur mu hocam?
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 21 Haziran 2021 #14 Yusufdmrk dedi: kabloyu çıkarıp taktım işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... O zaman modemi resetlemeyi deneyin. Yusufdmrk dedi: Vpn kullansam sorun çözulur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Çözülebilir, kesin değil. Artı 0 Eksi
Yusufdmrk dedi: kabloyu çıkarıp taktım işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... O zaman modemi resetlemeyi deneyin. Yusufdmrk dedi: Vpn kullansam sorun çözulur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Çözülebilir, kesin değil.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #15 MScofield dedi: O zaman modemi resetlemeyi deneyin. Çözülebilir, kesin değil. Genişletmek için tıkla... hangi Vpn yi önerirsiniz link atarmsınız. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: O zaman modemi resetlemeyi deneyin. Çözülebilir, kesin değil. Genişletmek için tıkla... hangi Vpn yi önerirsiniz link atarmsınız.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 21 Haziran 2021 #16 Yusufdmrk dedi: hangi Vpn yi önerirsiniz link atarmsınız. Genişletmek için tıkla... ExpressVPN - Hızlı ve Güvenli VPN ExpressVPN; PC, Mac, iOS, Android, Linux ve yönlendirici için uygulamalarla dünya çapında hızlı, güvenli VPN sağlar www.get-express-vpn.com Maalesef ücretsiz olarak bildiğim vpn yok. Artı 0 Eksi
Yusufdmrk dedi: hangi Vpn yi önerirsiniz link atarmsınız. Genişletmek için tıkla... ExpressVPN - Hızlı ve Güvenli VPN ExpressVPN; PC, Mac, iOS, Android, Linux ve yönlendirici için uygulamalarla dünya çapında hızlı, güvenli VPN sağlar www.get-express-vpn.com Maalesef ücretsiz olarak bildiğim vpn yok.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #17 MScofield dedi: ExpressVPN - Hızlı ve Güvenli VPN ExpressVPN; PC, Mac, iOS, Android, Linux ve yönlendirici için uygulamalarla dünya çapında hızlı, güvenli VPN sağlar www.get-express-vpn.com Maalesef ücretsiz olarak bildiğim vpn yok. Genişletmek için tıkla... oyunu silip yuklesem sorun çözulebilir mi ? Artı 0 Eksi
MScofield dedi: ExpressVPN - Hızlı ve Güvenli VPN ExpressVPN; PC, Mac, iOS, Android, Linux ve yönlendirici için uygulamalarla dünya çapında hızlı, güvenli VPN sağlar www.get-express-vpn.com Maalesef ücretsiz olarak bildiğim vpn yok. Genişletmek için tıkla... oyunu silip yuklesem sorun çözulebilir mi ?
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 21 Haziran 2021 #18 Yusufdmrk dedi: oyunu silip yuklesem sorun çözulebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Pek zannetmiyorum, deneyebilirsiniz. Ancak neden modem resetlemekten korktuğunuzu anlamadım. Artı 0 Eksi
Yusufdmrk dedi: oyunu silip yuklesem sorun çözulebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Pek zannetmiyorum, deneyebilirsiniz. Ancak neden modem resetlemekten korktuğunuzu anlamadım.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #19 MScofield dedi: Pek zannetmiyorum, deneyebilirsiniz. Ancak neden modem resetlemekten korktuğunuzu anlamadım. Genişletmek için tıkla... tekrar kullanıcı adı,şifre kurmak istemiyoruım. bu arada direk gta 5 e bastıgımda 134 hata kodu alıyorum. launcherden girmeye çalışınca 6000.84 Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Pek zannetmiyorum, deneyebilirsiniz. Ancak neden modem resetlemekten korktuğunuzu anlamadım. Genişletmek için tıkla... tekrar kullanıcı adı,şifre kurmak istemiyoruım. bu arada direk gta 5 e bastıgımda 134 hata kodu alıyorum. launcherden girmeye çalışınca 6000.84
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 21 Haziran 2021 #20 Yusufdmrk dedi: Tekrar kullanıcı adı, şifre kurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Başka şansınız olduğunu düşünmüyorum. Sizin tercihiniz. Artı 0 Eksi
Yusufdmrk dedi: Tekrar kullanıcı adı, şifre kurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Başka şansınız olduğunu düşünmüyorum. Sizin tercihiniz.