Anevyaksit
Kilopat
Düzelmezse mecbur deneyeceğim.Eğer korkuyorsanız son çareye kadar bırakın, ama bir şey olacağını sanmam.
başka bir yolu yok mu hocam?Modemin fişini çekerek değil hocam, güç tuşuna 10 saniye boyunca basacaksınız. Yalnız bu kullanıcı adınızı vs. de sıfırlar.
Ethernet ile bağlanıyorsanız: Ethernet kablosunu çıkarıp takmayı deneyin.başka bir yolu yok mu hocam?
kabloyu çıkarıp taktım işe yaramadı.Ethernet ile bağlanıyorsanız: Ethernet kablosunu çıkarıp takmayı deneyin.
Adaptör ile bağlıysanız: Adaptörü çıkarıp takmayı deneyin.
Eğer bunlar olmazsa dediğimi yapmaktan başka çare yok diye düşünüyorum. Ki dediğim de kesin çözüm değil, ama denemekten zarar çıkmaz.
O zaman modemi resetlemeyi deneyin.kabloyu çıkarıp taktım işe yaramadı.
Çözülebilir, kesin değil.Vpn kullansam sorun çözulur mu hocam?
hangi Vpn yi önerirsiniz link atarmsınız.O zaman modemi resetlemeyi deneyin.
Çözülebilir, kesin değil.
hangi Vpn yi önerirsiniz link atarmsınız.
oyunu silip yuklesem sorun çözulebilir mi ?![]()
ExpressVPN - Hızlı ve Güvenli VPN
ExpressVPN; PC, Mac, iOS, Android, Linux ve yönlendirici için uygulamalarla dünya çapında hızlı, güvenli VPN sağlarwww.get-express-vpn.com
Maalesef ücretsiz olarak bildiğim vpn yok.
Pek zannetmiyorum, deneyebilirsiniz. Ancak neden modem resetlemekten korktuğunuzu anlamadım.oyunu silip yuklesem sorun çözulebilir mi ?
tekrar kullanıcı adı,şifre kurmak istemiyoruım. bu arada direk gta 5 e bastıgımda 134 hata kodu alıyorum. launcherden girmeye çalışınca 6000.84Pek zannetmiyorum, deneyebilirsiniz. Ancak neden modem resetlemekten korktuğunuzu anlamadım.
Başka şansınız olduğunu düşünmüyorum. Sizin tercihiniz.Tekrar kullanıcı adı, şifre kurmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.