Çözüm GTA 5 Code 2 - Corrupt Game Data Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bu konu sorunlarınızı çözmede yardımcı oldu mu?

• Evet.

Oy: 4 57,1%
  • Hayır.

Oy: 3 42,9%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Murat Güngör

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5'i çıktığı günden beri oynuyordum taki dün Trevor'la Last Camp görevini tamamlayıp Los Santos şehrine dönerken her seferinde aynı yerde "Corrupt Game Data" hatası verene kadar. Bu hatanın çözümünü yapayım derken "code 2" hatası çıktı. Onu düzelteyim derken sunucuya bağlanamama hatası çıktı. Sinir hali küfürler saydırırken oyunu tekrar indirip kurayım dedim de 60.6 gb yahu inmez, hele ki Social Club ile yapıyorsanız tam bir eziyet. Sonra aklıma başka bir fikir geldi uyguladım ve oyunumu nihayetinde açtım sorunlu görevimi bitirdim huzur içinde şu satırları yazıyorum size. Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlarım varsa yardım etmek için direk koştum buraya. Şimdi;

1. Oyunu daha önce indirdiğinizi varsayaraktan, oyunu farklı bir klasöre kopyalayın.
  2. Code 2 hatası sanırım DNS kaynaklı bir hata. Varsayılan DNS. OpenDNS ya da farklı DNS ile Social Club programına girmeye çalışınca loading ekranında takılıyor ya da code 2 hatası veriyor. O yüzden Google DNS kullanın. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4
  3. GTAV Setup Tools ile oyunu bilgisayarınızdan silin. Save Game silinsin mi sorusuna hayır diyebilirsiniz bu sayede kaldığınız yerden başlarsınız.
  4. GTAV Setup Tools ile oyunu tekrar kurun (yani indirin) 3-5 mb indirince programı kapatın.
  5. Önceden kopyaladığınız dosyaları bu yeni kurulumun içine yapıştırın.
  6. GTAVLauncher'ı çalıştırın. Eğer eksik dosya varsa program tekrardan indirecek yoksa direk oyuna gireceksiniz.
Benim sorunum oyuna girme değil bozuk dosya hatası diyorsanız;
  • http://extreme.pcgameshardware.de/a...finden-und-ersetzen-gta5filecheck_sha1_v2.zip adresinden GTA 5 File Checker dosyasını indirin. (linke tıklayınca direk inecek)
  • Programı GTA 5'in kurulu olduğu dizine yapıştırın ve programı çalıştırın.
  • Starte Check butonuna basınca dosyaları kontrol edecek.
  • Sağlam dosyalarda Hash korrekt! yazacak.
  • Bozuk dosyalarda ise Hash NICHT korrekt yazacak.
  • Bozuk dosya varsa onu silin ve GTAVLauncher'ı tekrar çalıştırıp dosyayı indirmesini bekleyin.
Arkadaşlar ben bu şekilde sorunlardan kurtuldum. Rockstar bize daha ne sürprizler hazırladı bilmiyorum ama şimdilik oyunu sorunsuz oynuyorum. Bu yolla sorununu çözenler ankete oy kullanın ki diğer arkadaşlarda çalıştığını görsün. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi oyunlar....

@Redmatch Oyunu kurduğun klasörü aç. GTAVLauncher'ın olduğu klasör. Oraya yapıştır programı ve çalıştır. Sonra Starte Check butonuna bas. 0 Dateien werden geprüft - weiter mit OK yazısı çıkacak. Ok'a bastığında kontrol yapmaya başlayacak.

@Murat Güngör Abi dediğini yapınca hiçbir şey olmadı. Sağ üst köşede Fertig yazdı, 0 dosya buldu.
Masaüstünde yapınca ise 135 dosya buldu. Dosyaların karşısında, Status sütununda nicht vorhanden yazıyor. Ayrıca masaüstünde SHA1checkTable_full isimli bir excel dosyası oluştu.
Nereyi yanlış yaptım acaba?

@Murat Güngör
Not: Resim başkasına ait ancak aynı sorun bende de var:

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Redmatch Şimdi rar'dan çıkardığın GTA5FileCheck_SHA1 exe'sini GTA 5'i kurduğun klasöre yapıştır. Programı masaüstünde ya da başka yerde çalıştırmayacaksın sadece oyunun klasöründe yapacaksın. Sonra GTA5FileCheck_SHA1 exe'sine tıkla sonra dediğim işlemleri yap.

Bende 1. sorun var DNS ile ilgili olan sorun ama kardeşim oyunu kaldır diyorsun yani zaten internetimin hızı düşük update'yi nasıl yükleyeceğim kaldırınca?

Bende exited unexpectedly hatası var buna nasıl çözüm alabilirim yardım edermisiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı