ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 21 Şubat 2018 #1 Dün oynadım, sabah açtım böyle hata veriyor Online giremiyorum. DNS kullandım olmadı, internetim hızlı olmadıgı için VPN de kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2018
Dün oynadım, sabah açtım böyle hata veriyor Online giremiyorum. DNS kullandım olmadı, internetim hızlı olmadıgı için VPN de kullanamıyorum.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 22 Şubat 2018 #2 GTA Online Server Status -- Latest Updates Bu siteden sunucu durumlarını kontrol edin. Eğer sunucular kapalıysa açılana kadar aynı hatayı almaya devam edersiniz. Bu arada en son 21 Şubat tarihinde güncellenmişler, yani dün kapalıydı büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
GTA Online Server Status -- Latest Updates Bu siteden sunucu durumlarını kontrol edin. Eğer sunucular kapalıysa açılana kadar aynı hatayı almaya devam edersiniz. Bu arada en son 21 Şubat tarihinde güncellenmişler, yani dün kapalıydı büyük ihtimalle.