Benim anlamadığım nokta: Siz alabileceğiniz maksimum FPS'yi almak için mi yoksa düşük olan FPS'nizi arttırmak için mi ayarları kısıyorsunuz? Geforce Experience + Razer Cortex kullanımı çok garip geliyor açıkçası. Bir de çözünürlük düşerseniz...Yani yüksek ayarlarda mi kullanmalıyım?
1920x1080 idealdir bu sisteme.
O sistemle düşük FPS almamanız gerek.Donanımım:
8 GB RAM.
1050 Ti.
i7 7. nesil işlemci.
GeForce Experience uygulamasından en düşük ayara optimizasyon yaptım ama bazı kişilerde görüyorum performans için çözünürlüğü değiştiriyorlar.
Çözünürlük için veya başka bir öneriniz var mı?
Yazılımsal ya da donanımsal bir sorun olabilir bence. 1050 Ti ve 7.nesil i7'nin böyle bir performans vermesi garip. Oyun içi ayarlarınız nedir?Oyun açıldığında 60 FPS alırken bir zaman sonra 30'a kadar düşüyor.
1080p yapın hocam. 1050 Ti ekran kartı GTA 5 için gayet yeterlidir. Oyunu da yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.
Razer Cortex, performansınız düşük olduğundan mı yoksa halihazırdaki FPS'nizi arttırmak adına mı?Arkadaşlarımla oynamak istiyorum arkada Discord açık oyunu açmadan Razer Cortex'i çalıştırıyorum ve oynamakta çok sıkıntı yaşıyorum bayağı kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.