Benim anlamadığım nokta: Siz alabileceğiniz maksimum FPS'yi almak için mi yoksa düşük olan FPS'nizi arttırmak için mi ayarları kısıyorsunuz? Geforce Experience + Razer Cortex kullanımı çok garip geliyor açıkçası. Bir de çözünürlük düşerseniz...Yani yüksek ayarlarda mi kullanmalıyım?
O zaman FPS düşmesi normaldir hocam. Onun dışında sistemin GTA 5 için gayet yeterli.Arkadaşlarımla oynamak istiyorum arkada Discord açık oyunu açmadan Razer Cortex'i çalıştırıyorum ve oynamakta çok sıkıntı yaşıyorum bayağı kasıyor.
Yazılımsal ya da donanımsal bir sorun olabilir bence. 1050 Ti ve 7.nesil i7'nin böyle bir performans vermesi garip. Oyun içi ayarlarınız nedir?
Razer Cortex, performansınız düşük olduğundan mı yoksa halihazırdaki FPS'nizi arttırmak adına mı?
Ekran kartının kullanımını arttırmak adına ultra ayarlarda oynayın.Dediğim gibi GeForce Experience ayarladı ayarları her şey kapalı en düşük de yumuşatma 4X bir de en üstteki ayar yüksek de.
Arka planda çalışan uygulamaları kapatınca ne kadar alıyorsunuz? Çözünürlük düşürmek.
Saçma çünkü bu sistemde.
Ekran kartının kullanımı düşüyor olmasın? Ekran kartının kullanımını arttırmak adına Ultra ayarlarda oynayın.
Ayarları düşürünce ekran kartının da kullanımı düşer. Bir nevi kullanıma gerek duymaz.Ekran kartı kullanımı neden düşer ki?
Ayarları düşürünce ekran kartının da kullanımı düşer.
Benim anlamadığım nokta: Siz alabileceğiniz maksimum FPS'yi almak için mi yoksa düşük olan FPS'nizi arttırmak için mi ayarları kısıyorsunuz? Geforce Experience + Razer Cortex kullanımı çok garip geliyor açıkçası. Bir de çözünürlük düşerseniz...Yani yüksek ayarlarda mi kullanmalıyım?
Benim anlamadığım nokta: Siz alabileceğiniz maksimum FPS'yi almak için mi yoksa düşük olan FPS'nizi arttırmak için mi ayarları kısıyorsunuz? GeForce Experience + Razer Cortex kullanımı çok garip geliyor açıkçası. Bir de çözünürlük düşerseniz...
Arka planda fazla yük bindiren uygulamaları kapamaya çalışın. Razer Cortex + GeForce Experience'i kullanmayarak Ultra ayarlarda deneyin. Arka planda gereksiz yük bindiren uygulama çalışmasın. Arka planda o kadar uygulama çalışırken FPS'nin 60'tan 30'a düşmesi bana normal geliyor.
Rica ederim.Tamamdır anladım sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.