Çözüldü GTA 5 çok kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ofbeeeee

Hectopat
GTA 5 NVIDIA ekran kartımı kullanmıyor bu nedenle çok fazla kasıyor.

Çözüm
NVIDIA MX330 bu arada belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın

MX330'um Var.

Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası'na girin. 3D ayarların yönetilmesi kısmından yüksek performanslı NVIDIA'yı seçip kaydedin. Daha sonra başlat menüsünü açıp grafik ayarları yazın ve enter basın. Göz at butonuna tıkladıktan sonra GTA 5'in dosya konumuna girip gta5.exe dosyasını bulup çift tıklayın. Pencere kapanacak ve gta5.exe'yi eklemiş olacaksınız. Üzerine bir kez tıklayıp seçenekler butonuna tıklayın ve MX 330'u seçip kaydedin. Oyuna girdiğinizde MX 330 ile çalışacaktır. Ayrıca laptop şarja takılı olursa da performans ciddi şekilde artıyor. Şarjda değilse şarja takın.
NVİDİA denetim masasına gelin. 3D ayarların yönetilmesi. Program ayarları. Oradan GTA 5i seçip YÜKSEK PERFORMANSLI NVİDİA İŞLEMCİSİ yapın.

Arkadaş onu büyük ihtimalle oyunu algılaması için öyle demiştir.

Onu zaten anladım. Ama grafikleri arttırınca dahili GPU'dan harici GPU'ya geçmeyecektir. Oyun dışında ayar yapmak gerekiyor. Bunun için de konu sahibi adamakıllı bir şekilde sistemini belirtmeli. Ekran kartının NVIDIA olduğundan başka bir şey bilmiyoruz.

Hocam dediğim çözümle çözülüyor diye biliyorum.

Nvidia Control Panel>3D Ayarlarının Yönetilmesi>Program Ayarlarına gel "2. Bu program için tercih edilen işlemciyi seçin:" kısmından yüksek performanslıyı seçersen muhtemelen çözülür.

İşlemci i5 1035G1 RAM 8 GB 512 GB SSD var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…