Çözüldü GTA 5 Connection lost sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KutayOnR

Kilopat
Yer
Varşova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GF65 Thin 10SDR
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben birkaç gün önce GTA 5 SocialClub satın aldım. Ama hem connection lost hatası veriyor hem de inmiyor. Ve bende crack dosyaları var crackleme yapmadım. Ama yine hata veriyor Steam gibi dosya bütünlüğünü doğrula seçeneği de olmadığı için işim haylı zorlaşıyor. VPN .hash .part gibi dosyaları her ne kadar silsem de olmuyor. Belli bir yere gelince connection lost hatasını tekrar alıyorum. Ayrıca UltraSurf gibi programlar da işe yaramıyor PC'yi açık bırakayım desem Code 217 hatası alıyorum arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. :confused::(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aslında basitmiş size UltraSurf,VPN .part .hash gibi dosyaları silin demeyeceğim. Üstte Emre Aziz abimin koyduğu resimde -verify kısmına -noChunkedDownload bunu yazın. Tırnaktan sonra boşluk bırakmayı sakın unutmayın bu sayede inecektir daha detaylısını buradan bulabilirsiniz. Keyifli oyunlar :matrix:
Dosya doğrulaması için: GTA V kısayoluna sağ tıklayıp Hedef sonuna -verify yazıp doğrulama yaptırabilirsin. Örn: Hedef: "E:\Oyunlar\GTA V\PlayGTAV.exe" -verify

Doğrulama biraz uzun sürecektir. Doğrulama bittikten sonra eklediğin -verify girişini sil. Yoksa her açtığında doğrulama yapar.

4.jpg

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aslında basitmiş size UltraSurf,VPN .part .hash gibi dosyaları silin demeyeceğim. Üstte Emre Aziz abimin koyduğu resimde -verify kısmına -noChunkedDownload bunu yazın. Tırnaktan sonra boşluk bırakmayı sakın unutmayın bu sayede inecektir daha detaylısını buradan bulabilirsiniz. Keyifli oyunlar :matrix:

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı