Güncel olarak commandline.txt dosyasını silmeyi denediğimde bir çözüme kavuşamadım. kendi bulduğum yöntemi sizlerle paylaşıyorum:
- Oyun kapalıyken GTA klasörünün içinde commandline.txt dosyasını açın ve içindeki "-textureQuality 0" değerini "-textureQuality 3" olarak değiştirin ve kaydedin.
- Sonrasında commandline.txt dosyasına sağ tık - özellikler - en alttaki "salt okunur" seçeneğini tikleyin.
şimdi sorun çözülmüş olacaktır.
Grandrp client'ı ile girmeyi denediğimde ve dosyayı sildiğimde hep yeni bir commandline.txt dosyası oluşturuyordu, ben de çözümü hiç dosyayı silmeden içindeki değeri değiştirerek buldum. Çözümümü denediğimde ise sıkıntısız çalıştığını gördüm.
Dosyanın içindeki rakamlar texture quality'nin değerini değiştirir. Yani 0, texture quality'nin normal, 3 - Very High olması olarak düşünülebilir. Aynı zamanda bu değeri 2 veya 1 olarak değiştirerek high ayarına ulaşabilirsiniz. (Değerlerin tam olarak hangi seçeneğe denk geldiğini bilmiyorum, kendiniz dediğim adımları yaparak deneyebilirsiniz. Örn: 0 - normal, 1 - high, 2 - very high olabilir, dediğim gibi emin değilim.)
Salt okunur seçeneği ise dosyanın içindeki değerin değiştirilmemesini sağlar. Yani, siz veya client değeri değiştirmeye çalışsa bile kaydetmez ve sizin girdiğiniz değer öyle kalmaya devam eder.
Eğer değiştirdiğiniz değerden memnun değil ve geri çekmek isterseniz salt okunur seçeneğini kapatıp istediğiniz değeri girebilirsiniz.