Garevel Usta Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #1 Merhaba, Steam GTA 5 dosyalarım bozuldu ve tekrar indirmek istemiyorum. Epic Games'deki GTA 5 dosyalarım sağlam ve çalışıyor. Epic Games'deki oyunu Steam'e ekliyebiliyor muyuz? GTA 5 Steam kütüphanemde var.
Merhaba, Steam GTA 5 dosyalarım bozuldu ve tekrar indirmek istemiyorum. Epic Games'deki GTA 5 dosyalarım sağlam ve çalışıyor. Epic Games'deki oyunu Steam'e ekliyebiliyor muyuz? GTA 5 Steam kütüphanemde var.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 12 Ağustos 2020 #2 Gerek yok. Steam'de GTA 5'in oyun dosyalarını doğrulayın. Bozuk ve eksik dosyaları düzeltecektir. Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Ağustos 2020 #3 Direkt dosya doğrulaması yapabilirsiniz, bozuk dosya varsa indirir. Epic Games'teki dosyaları Steam'e de atabilirsiniz, sonra indir butonuna basarsanız otomatik tarama yapar ve biter. Artı 0 Eksi
Direkt dosya doğrulaması yapabilirsiniz, bozuk dosya varsa indirir. Epic Games'teki dosyaları Steam'e de atabilirsiniz, sonra indir butonuna basarsanız otomatik tarama yapar ve biter.
KS KS Garevel Usta Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #4 nih dedi: Gerek yok. Steam'de GTA 5'in oyun dosyalarını doğrulayın. Bozuk ve eksik dosyaları düzeltecektir. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yaptım. Bu yeni güncellemeden dolayı eski güncellemeyi atıp yine aynı hata oluyor. Caner Uncu dedi: Direkt dosya doğrulaması yapabilirsiniz, bozuk dosya varsa indirir. Epic Games'teki dosyaları Steam'e de atabilirsiniz, sonra indir butonuna basarsanız otomatik tarama yapar ve biter. Genişletmek için tıkla... Yaptım, fakat oyunu tekrar indiriyor. Artı 0 Eksi
nih dedi: Gerek yok. Steam'de GTA 5'in oyun dosyalarını doğrulayın. Bozuk ve eksik dosyaları düzeltecektir. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yaptım. Bu yeni güncellemeden dolayı eski güncellemeyi atıp yine aynı hata oluyor. Caner Uncu dedi: Direkt dosya doğrulaması yapabilirsiniz, bozuk dosya varsa indirir. Epic Games'teki dosyaları Steam'e de atabilirsiniz, sonra indir butonuna basarsanız otomatik tarama yapar ve biter. Genişletmek için tıkla... Yaptım, fakat oyunu tekrar indiriyor.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 12 Ağustos 2020 #5 Garevel Usta dedi: Dosya doğrulaması yaptım. Bu yeni güncellemeden dolayı eski güncellemeyi atıp yine aynı hata oluyor. Yaptım, fakat oyunu tekrar indiriyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu tekrar değil, eksik dosyaları tekrar indirecektir. Artı 0 Eksi
Garevel Usta dedi: Dosya doğrulaması yaptım. Bu yeni güncellemeden dolayı eski güncellemeyi atıp yine aynı hata oluyor. Yaptım, fakat oyunu tekrar indiriyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu tekrar değil, eksik dosyaları tekrar indirecektir.