WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.254 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Bağlayamadım. Nasıl bağlayacağım? Epic Games'ten aldım.
Çözüm e.n.e.s 17 Nisan 2022 Bu programı yükleyip bağlanmayı deneyin. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com
Bu programı yükleyip bağlanmayı deneyin. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Nisan 2022 #2 Bu programı yükleyip bağlanmayı deneyin. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bu programı yükleyip bağlanmayı deneyin. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com
KS KS WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.254 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 e.n.e.s dedi: Bu programı yükleyip bağlanmayı deneyin. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım? Bayağı bir dosya var. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bu programı yükleyip bağlanmayı deneyin. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım? Bayağı bir dosya var.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Nisan 2022 #4 Sağ üstte Download kısmı var, oraya basın ve indirin. Exeyi açtıktan sonra program kurulduğunda sürücü kurulmasını isteyecek, onu da kurun. Artı 0 Eksi
Sağ üstte Download kısmı var, oraya basın ve indirin. Exeyi açtıktan sonra program kurulduğunda sürücü kurulmasını isteyecek, onu da kurun.
KS KS WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.254 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #5 e.n.e.s dedi: Sağ üstte Download kısmı var, oraya basın ve indirin. Exeyi açtıktan sonra program kurulduğunda sürücü kurulmasını isteyecek, onu da kurun. Genişletmek için tıkla... Yapabildim teşekkürler. Peki nasıl renk değiştireceğim bulamadım? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Sağ üstte Download kısmı var, oraya basın ve indirin. Exeyi açtıktan sonra program kurulduğunda sürücü kurulmasını isteyecek, onu da kurun. Genişletmek için tıkla... Yapabildim teşekkürler. Peki nasıl renk değiştireceğim bulamadım?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Nisan 2022 #6 WolreaG dedi: Yapabildim teşekkürler. Peki nasıl renk değiştireceğim bulamadım? Genişletmek için tıkla... Ana ekranda şu şekilde gözükür DS4, sağdaki kırmızı mavi ya da başka bir renk olan kısma basın oradan ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: Yapabildim teşekkürler. Peki nasıl renk değiştireceğim bulamadım? Genişletmek için tıkla... Ana ekranda şu şekilde gözükür DS4, sağdaki kırmızı mavi ya da başka bir renk olan kısma basın oradan ayarlayabilirsiniz.