GTA 5 Düşük GPU Kullanım Sorunu

Baho78

Megapat
Steam'den GTA 5 yükledim. Açıldı. Sonra story giriş yaptım. GTA 5 in ilk bölümünde soygun bölümünde donuyor ses geliyor ama ses de belirli bir süre sonra gidiyor ve yanıt vermiyor deyip kapanıp GTA 5 Launcher açılıp ayarlardan grafiklere vs. bak diyor. Baktim grafik ayarlarına benim ekran kartı yaklaşık 2805 MB yazıyordu ayarlarda. Ancak oyunda 512 MB gösteriyor. Bu nasıl çözülebilir? Bilgisayar en minimum özellikleri karşılıyor gibi geldi.

Sistem özelliklerini yazsan da ona göre fikir yürütsek olmaz mi?
Böyle ama
20190123_210156.jpeg

Steam'den GTA 5 yükledim. Açıldı. Sonra story giriş yaptım. GTA 5 in ilk bölümünde soygun bölümünde donuyor ses geliyor ama ses de belirli bir süre sonra gidiyor ve yanıt vermiyor deyip kapanıp GTA 5 Launcher açılıp ayarlardan grafiklere vs. bak diyor. Baktim grafik ayarlarına benim ekran kartı yaklaşık 2805 MB yazıyordu ayarlarda. Ancak oyunda 512 MB gösteriyor. Bu nasıl çözülebilir? Bilgisayar en minimum özellikleri karşılıyor gibi geldi.
2805 MB yazıyordu demişsiniz de paylaşımlı olarak gözüküyor yani ekran kartınız 512 MB. Lütfen ekran kartınızın modelinizi belirtiniz, belki ragnos yaması ile oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı