boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.018 Çözümler 11 Yer Aydın 15 Eylül 2018 #11 humasettinozlecik dedi: Bir rehberi var mı? Oyun orjinal değil. Key mi alıp öyle online giriyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan yardım alarak yapabilirsiniz.
humasettinozlecik dedi: Bir rehberi var mı? Oyun orjinal değil. Key mi alıp öyle online giriyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan yardım alarak yapabilirsiniz.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 15 Eylül 2018 #12 boifromasgard dedi: Buradan yardım alarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İşlemci değiştikten sonra deneyeceğim.
boifromasgard dedi: Buradan yardım alarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İşlemci değiştikten sonra deneyeceğim.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.018 Çözümler 11 Yer Aydın 15 Eylül 2018 #13 humasettinozlecik dedi: Teşekkürler. İşlemci değiştikten sonra deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben de bir kaç saate bilgisayara geçip deneyeceğim, sonucu paylaşırım.
humasettinozlecik dedi: Teşekkürler. İşlemci değiştikten sonra deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben de bir kaç saate bilgisayara geçip deneyeceğim, sonucu paylaşırım.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 15 Eylül 2018 #14 Orijinal bir oyun var ise onun üzerinde deneyiniz.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 15 Eylül 2018 #15 Brexit dedi: Orijinal bir oyun var ise onun üzerinde deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açtım. Orada hepsini yazdım.
Brexit dedi: Orijinal bir oyun var ise onun üzerinde deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açtım. Orada hepsini yazdım.
N NousrAX Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 552 Çözümler 2 15 Eylül 2018 #16 humasettinozlecik dedi: Yeni konu açtım. Orada hepsini yazdım. Genişletmek için tıkla... O konun bi linkinide atsan
humasettinozlecik dedi: Yeni konu açtım. Orada hepsini yazdım. Genişletmek için tıkla... O konun bi linkinide atsan
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 15 Eylül 2018 #17 HD 4870 CS:GO düşük GPU kullanımı konu başlığında CS:GO yazıyor fakat içerikte genel olarak düşük GPU kullanımı sorunlarıma değindim.
HD 4870 CS:GO düşük GPU kullanımı konu başlığında CS:GO yazıyor fakat içerikte genel olarak düşük GPU kullanımı sorunlarıma değindim.