smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi. Şimdi biz GTA 5'e çok düşük grafik yaması yüklesek sonra redux kursak görüntü nasıl olur? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2019
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi. Şimdi biz GTA 5'e çok düşük grafik yaması yüklesek sonra redux kursak görüntü nasıl olur?
The Fiend Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 6 28 Ekim 2019 #2 Orjinal güzel görüntü olmaz. Artı 0 Eksi
Y yusnu Ziyaretçi 28 Ekim 2019 #3 Yamalar oyun dosyalarını değiştirerek yapılmıyor mu? Düşük grafik yamasının dosyaları yerine "Redux" dosyaları yazılırsa normal "Redux" olur herhalde. Artı 0 Eksi
Yamalar oyun dosyalarını değiştirerek yapılmıyor mu? Düşük grafik yamasının dosyaları yerine "Redux" dosyaları yazılırsa normal "Redux" olur herhalde.
KS KS smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #4 Efenim şimdi settings.xml dosyasını en düşüğe aldık.Sonrasında ise "setup" ile redux kurduk.Yani dosyaların üzerine yazılmaz. Artı 0 Eksi
Efenim şimdi settings.xml dosyasını en düşüğe aldık.Sonrasında ise "setup" ile redux kurduk.Yani dosyaların üzerine yazılmaz.
Y yusnu Ziyaretçi 7 Kasım 2019 #5 GTA V oynamadım ve Redux kurmadım ben hiç. GTA IV modlarını indirip Steam dosyasındaki gerekli klasörün içine atıyordum hep Artı 0 Eksi
GTA V oynamadım ve Redux kurmadım ben hiç. GTA IV modlarını indirip Steam dosyasındaki gerekli klasörün içine atıyordum hep