GTA 5 Düşük Grafik Yaması

Eski bir bilgisayarım var. GTA:SA grafiğine düşürebilecek bir yama var mı? Varsa nasıl kurabilirim?

Sistem:
  • Intel i3 2.1 GHz
  • 4 GB RAM
  • 200 GB HDD
  • Ekran kartı dahili
  • Windows 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasada grafik istemeyen mükemmel oyunlar var. Terraria, Stardew Valley, Darkest Dungeon ve niceleri. Eski stil RPG'ler var. Bende var GTAV sistem ayıptır söylemesi bebek gibi oynatıyor. Fakat bu bahsettiğim oyunlar ve türevlerine misliyle daha fazla vakit ayırdım. Çok güzel pixel art oyunlar var ve eğlenceliler. Boşver gözlerine yazık. Uğraştığına değmez.

Piyasada grafik istemeyen mükemmel oyunlar var. Terraria, Stardew Valley, Darkest Dungeon ve niceleri. Eski stil RPG'ler var. Bende var GTAV sistem ayıptır söylemesi bebek gibi oynatıyor. Fakat bu bahsettiğim oyunlar ve türevlerine misliyle daha fazla vakit ayırdım. Çok güzel pixel art oyunlar var ve eğlenceliler. Boşver gözlerine yazık. Uğraştığına değmez.
Benim gözbebeğim Dead Cells'i de ekleyelim :)

Zamanında çok pixel oyun oynadım. Sıktı artık. GTA 5 istememin sebebi yeni sistem gelene kadar alışmak aslında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı