GTA 5 Ekranda Bozulmalar ve Bir Süre Sonra Donup Çökmesi

adoeyo98

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna giriyorum bir sure oynadiktan sonra ekranda videodaki gibi bozulmalar oluyor. Hemen ardindan oyun crash veriyor. Ayni sekilde onlineye girme ekranindayken de ayni sorunu yasiyorum.
Oyunum Steamdan orijinal hicbir sekilde yama ya da mod yok. Onceden rahatca oynayabiliyordum. Artik oyuna bile giremez oldum. 2 kere format attim yine de duzelmedi. Var midir bir cozu mu? Yardim ederseniz sevinirim. İnternette cozumunu da bulamadim.

Sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Crashin ardindan olan hata ekrani:

IMG_20190608_151529.jpg

Ekran Karti : R9 380
Islemci : I5 6500
RAM : 8 GB
Anakart : MSI Z170A PRO

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı oyunlarda bu sorunu yaşıyor musun?
Güncel ve eski ekran kartı sürücülerini test ettin mi?
Ayrıca Directx ve Visual C++ paketlerini güncellemeyi dene.

Ekran kartı arızasına benziyor. Sürücüleri ve Microsoft visual c++ ları ve directx i güncelle. Farklı bir oyun dene. Furmark, Msi Kombustor testlerini dene stress testi yap, ısı durumunu da kontrol et hata varsa çöker. Bana chipset veya ram arızası gibi geldi. Windows bellek tanılama aracı ile anakart ramlerini de tara. Memtest86 ve memtest64 ile anakart ramlerini tara. Msi afterburner ile oyun sırasında işlemci ısısı vb. durumları gözden geçir. Anakart driver ından sıcaklıklara bak hatta log dosyasına kaydettir oyun sırasında oradan kontrol et durumları.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı