OzaNNC
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar story moduna girdikten sonra texturelar geç yükleniyor ve 5-10 dakika oynadıktan sonra birden donup ekranım simsiyah oluyor ve bilgisayarı restartlamadan hiç bir şekilde düzelmiyor. Eğer ki direkt online girersem aynı uzunlukta bekleyip loading kısmına kadar geliyorum ve sonu gelmeyen bir bekleyiş oluyor ve oyun çöküyor. Ama Steam'den direkt GTA Online'a giriş yaptığım zaman 10 dakika fazla bekleyince giriyor ve yürümeye başladığımda 3 saniye sonra yine çöküyor. Eğer arkada discord programı açık olduğunda masaüstüne atıp discord çöküyor ve bu 2-3 kere art arda yaşanıyor.
RAM'imi 4'ten 8'e yükselttim FPS artışları ve droplanma sorununu çözdüm. 2-3 gündür bu sorunu yaşıyorum cidden çok sıkıldım. Arkadaşım gece oyunu aldı ve yükledi, çok hevesli bir şekilde oyuna girdiğimizde bu sorunlar olmaya başladı. Ayrıca aynı gün akşamında kaç kere arka arkaya heist yapmıştım ve hiçbir sorun yoktu. Ayrıca bu hataları yaşamadan önce texture sorunu ufacık olsa bile yaşamıyordum.
Biri cevap yazabilir mi?
RAM'imi 4'ten 8'e yükselttim FPS artışları ve droplanma sorununu çözdüm. 2-3 gündür bu sorunu yaşıyorum cidden çok sıkıldım. Arkadaşım gece oyunu aldı ve yükledi, çok hevesli bir şekilde oyuna girdiğimizde bu sorunlar olmaya başladı. Ayrıca aynı gün akşamında kaç kere arka arkaya heist yapmıştım ve hiçbir sorun yoktu. Ayrıca bu hataları yaşamadan önce texture sorunu ufacık olsa bile yaşamıyordum.
Biri cevap yazabilir mi?
Son düzenleme: