GTA 5 en az 20 FPS iyi mi?

332005

Kilopat
Arkadaşlar merhaba ben GTA 5'de Benchmark testi yaptığımda 20 FPS en az gözüktü 20 FPS altına gitmiyor yani sistem özelliklerim şunlar:

16 GB RAM, NVIDIA GeForce 940MX.

Sizce iyi mi?

Aldığınız en düşük/en yüksek FPS değerleri değil stabil olarak aldığınız FPS değeri önemli. Ama o sistemle 20 FPS civarı alıyorsanız ayarlara ciddi bir düzen çekmeniz gerekiyor. Doğru ayarlarda çok aksiyonlu sahneler olmadığı sürece akıcı bir şekilde oynayabileceğinize eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Unlostun şu videosunu izleyip adım adım adamın dediklerini yaparsan iyi bi FPS artışı görebilirsin.
Not: O sistemde o kadar düşük FPS alman bana da saçma geldi en yüksek ayarlarda mı oynuyorsun?

Aldığınız en düşük/en yüksek FPS değerleri değil stabil olarak aldığınız FPS değeri önemli. Ama o sistemle 20 FPS civarı alıyorsanız ayarlara ciddi bir düzen çekmeniz gerekiyor. Doğru ayarlarda çok aksiyonlu sahneler olmadığı sürece akıcı bir şekilde oynayabileceğinize eminim.

En az 20 FPS alıyorum grafik kartım Intel 7200U stabil olarak kaç aldığıma bir bakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
unlostun şu videosunu izleyip adım adım adamın dediklerini yaparsan iyi bir FPS artışı görebilirsin.
Not: O sistemde o kadar düşük FPS alman bana da saçma geldi en yüksek ayarlarda mı oynuyorsun?

Orta ayarlarda oynuyorum.

En az 20 FPS alıyorum grafik kartım Intel 7200U stabil olarak kaç aldığıma bir bakayım.

Orta ayarlarda oynuyorum.

Grafik kartı ve işlemciyi birbirine karıştırdınız, ama konumuz bu değil.
Cihazınızda korsan bir oyun yüklü mü? Piyasada bulunmayan bazı oyunlarda tek çare oluyor çünkü bazen. Veya deneyim etmek amaçlı kullananlar oluyor. O yüzden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı