Aldığınız en düşük/en yüksek FPS değerleri değil stabil olarak aldığınız FPS değeri önemli. Ama o sistemle 20 FPS civarı alıyorsanız ayarlara ciddi bir düzen çekmeniz gerekiyor. Doğru ayarlarda çok aksiyonlu sahneler olmadığı sürece akıcı bir şekilde oynayabileceğinize eminim.
Unlostun şu videosunu izleyip adım adım adamın dediklerini yaparsan iyi bi FPS artışı görebilirsin.
Not: O sistemde o kadar düşük FPS alman bana da saçma geldi en yüksek ayarlarda mı oynuyorsun?
Aldığınız en düşük/en yüksek FPS değerleri değil stabil olarak aldığınız FPS değeri önemli. Ama o sistemle 20 FPS civarı alıyorsanız ayarlara ciddi bir düzen çekmeniz gerekiyor. Doğru ayarlarda çok aksiyonlu sahneler olmadığı sürece akıcı bir şekilde oynayabileceğinize eminim.
unlostun şu videosunu izleyip adım adım adamın dediklerini yaparsan iyi bir FPS artışı görebilirsin.
Not: O sistemde o kadar düşük FPS alman bana da saçma geldi en yüksek ayarlarda mı oynuyorsun?
Grafik kartı ve işlemciyi birbirine karıştırdınız, ama konumuz bu değil.
Cihazınızda korsan bir oyun yüklü mü? Piyasada bulunmayan bazı oyunlarda tek çare oluyor çünkü bazen. Veya deneyim etmek amaçlı kullananlar oluyor. O yüzden soruyorum.
Benchmark sitelerinin oyun için olanlarına fazla güvenmeyin. Teorik olarak hesaplanmakta. Pratikte işler dediğim gibi. 768p normal ayarlarda 60 FPS ile oynarsınız rahatlıkla.