Jim Root
Decapat
Hocam onu almak için girdim ama sadece tek sürüm gözüküyor.Benim attığım paket alırsan her iki sürümde geliyor.
Hocam onu almak için girdim ama sadece tek sürüm gözüküyor.Benim attığım paket alırsan her iki sürümde geliyor.
Hocam legacy sürümü zaten satıştan kaldırılmış, siz enchanted sürümünü alıp geçin zaten full paket olan o.Hocam onu almak için girdim ama sadece tek sürüm gözüküyor.
Hocam legacy sürümü zaten satıştan kaldırılmış, siz enchanted sürümünü alıp geçin zaten full paket olan o.
Hocam legacy sürümü zaten satıştan kaldırılmış, siz enchanted sürümünü alıp geçin zaten full paket olan o.
Çok teşekkür ederim dostlar, satın aldım şimdi.Yok hocam o pakette legacyde var yüksek ihtimal son satılması bu pakette yapılacak bir daha da satılmayacak paketin içeriği: Grand Theft Auto V Enhanced, Grand Theft Auto V - criminal Enterprise starter pack, Grand Theft Auto V legacy.
Çok teşekkür ederim dostlar, satın aldım şimdi.
Çok teşekkür ederim dostlar, satın aldım şimdi.
Hayırlı olsun, biz epic games'ten devam edelim ama kütüphaneme yenilenmiş versiyon geldi mi bilmiyorum.Hayırlı uğurlu olsun nasipse bende cumartesi alıyorum.
Hayırlı olsun, biz Epic Games'ten devam edelim ama kütüphaneme yenilenmiş versiyon geldi mi bilmiyorum.![]()
Bilgisayarım olmadığından kütüphaneye bakamadım ama mağazada adı enchanted olarak gözüküyor ve kütüphaneye eklenmiş diyor yani bedavaya alanları da değiştirmişler.Geldi diye biliyorum Epic Games'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.