Schwagos
Decipat
Arkadaşlar GTA 5'in yeni sürümünü indireceğim de şu an bende olan premium Edition'u silmem mi gerekiyor? Yoksa direkt güncelleme olarak normal oyunun üstüne mi kuruyor?

Ayrı oyun olarak kuruyor, silme çünkü verilerini aktarmak için legacy sürümüne ihtiyacın var. Verilerini aktardıktan sonra silersin.
Keşke bunu daha önce öğrenseydim. Ben direk Legacy'i silmiştim tekrar mı indirmek lazım...Ayrı oyun olarak kuruyor, silme çünkü verilerini aktarmak için Legacy sürümüne ihtiyacın var. Verilerini aktardıktan sonra silersin.
Ne yani şimdi de 1 MB/s internetimle baştan GTA 5 Enchanded sürümünü mü yükleyeceğimAyrı oyun olarak kuruyor, silme çünkü verilerini aktarmak için Legacy sürümüne ihtiyacın var. Verilerini aktardıktan sonra silersin.

Peki bilen var mı legacy oynayan biri ile enchanted sürümü beraber Online oynayabilir mi?
Ayrı oyun olarak kuruyor, silme çünkü verilerini aktarmak için legacy sürümüne ihtiyacın var. Verilerini aktardıktan sonra silersin.
Hocam bir de veri derken save, Online falan mı?
Online için gerekmiyor ama eski hikaye ilerlemeniz varsa ihtiyacınız var.Hocam bir de veri derken save, Online falan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.