Çözüldü GTA 5 Enhanced Epic Games üzerinden "ERR_SYS_SYSREQ_GPU hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Saltok

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR3 1600 MHz
Ekran kartı
İntel HD Graphics 4600 - Nvidia Geforce GTX 860M
Anakart
Monster ABRA A5 V1.1
İşlemci
İntel Core İ7 4710MQ

Merhaba, GTA 5 Enhanced'e girmeye çalıştığımda yukarıda göründüğü gibi bir hata alıyorum. Oyunun çalışması için DirectX 12 istediğini söylüyor fakat DxDiag'da DirectX sürümü 12 olarak gözüküyor. Sorunun çözümünü bilenler yardım edebilir mi?

Çözüm
Ekran kartınız DirectX 11 destekliyor malesef. GPU değiştirmeden oynayamazsınız.

"Even though it supports DirectX 12, the feature level is only 11_0, which can be problematic with newer DirectX 12 titles."
Ekran kartınız DirectX 11 destekliyor malesef. GPU değiştirmeden oynayamazsınız.

"Even though it supports DirectX 12, the feature level is only 11_0, which can be problematic with newer DirectX 12 titles."

Çözüm
Hocam teşekkürler görev yöneticisinde zaten gözüküyormuş DirectX 12 olmadığı fl 11_0 olarak gözüküyor. Yardımınız için teşekkür ederim. Laptop olduğu için ekran kartını nasıl değiştiririm bilmiyorum.

Genel olarak donanım değiştirmekten bahsetmiştim hocam, laptoplarda GPU değişimi olabiliyor ama fazlasıyla zahmetli ve değmiyor genelde. Legacy tercih edebilirsiniz o zamana kadar. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…