GTA 5 Enhanced err_sys_sysreq_gpu hatası nedir?

İşletim sistemi
Windows 10

airneas41

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
gt740m
Anakart
zeema
İşlemci
i5 4200u
Merhaba, ben 2 ay önce GTA V Enhanced oynadığmda bir sıkıntı olmadan hem offline hem de Online'de oynuyordum ama oyunu bırakma kararı aldım şimdi.
Geri yükledim ama oynamak istediğimde başlıktaki hatayı veriyor yardım ederseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden yardımız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1760273144166.png
    1760273144166.png
    11 KB · Görüntüleme: 8
Eki Görüntüle 2586921

Ama ekran kartımı desteklemez ki bu sürücü manuel aramada max 425.31 gözüküyor
Kusura bakmayın, kartınızın modelini yanlış görmüşüm. Elinizdeki en güncel sürücü, maalesef belirttiğiniz sürüm. Yine de DDU kullanarak mevcut sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi denemeniz faydalı olabilir.
1760274270604.png

Windows 11 mi kullanıyorsunuz?

DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurun. Sonra bu işlemi de yapmayı deneyin. Eksik DirectX dosyalarını kuracaktır.

Kusura bakmayın, kartınızın modelini yanlış görmüşüm. Elinizdeki en güncel sürücü, maalesef belirttiğiniz sürüm. Yine de DDU kullanarak mevcut sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi denemeniz faydalı olabilir.
Eki Görüntüle 2586952

Hayır 10 kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2586952

DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurun. Sonra bu işlemi de yapmayı deneyin. Eksik DirectX dosyalarını kuracaktır.

Sürücüyü güncellemeden önce Visual C++ Redistributable Runtimes indirip kurar mısın?
Yeniden başlatmayı unutma.

3'ü nüzün kini de denedim ama olmuyor hâlâ aynı hata.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı