GTA 5 Enhanced err_sys_sysreq_gpu hatası nedir?

İşletim sistemi
Windows 10

airneas41

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
gt740m
Anakart
zeema
İşlemci
i5 4200u
Merhaba, ben 2 ay önce GTA V Enhanced oynadığmda bir sıkıntı olmadan hem offline hem de Online'de oynuyordum ama oyunu bırakma kararı aldım şimdi.
Geri yükledim ama oynamak istediğimde başlıktaki hatayı veriyor yardım ederseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden yardımız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1760273144166.png
    11 KB · Görüntüleme: 8
Ekran kartınız DirectX 12 desteklemediği için Enhanced sürümü oynayamayacağınız anlamına geliyor. Legacy sürümünü oynayabilirsiniz. 2 ay önce de Enhanced sürümü oynama şansınız yok, çünkü yazılımsal destek yok. Legacy sürümdür.

"Even though it supports DirectX 12, the feature level is only 11_0, which can be problematic with newer DirectX 12 titles."

Ekran kartın sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Ekran kartın directx 12 destekliyor mu?

Merhabalar,
Mevcut ekran kartı sürümünüzü paylaşabilir misiniz? Eğer güncel değilse, güncelleme yapmanız gerekmektedir. Ekran kartınız DirectX 12’yi destekliyor, ancak mevcut sürümde düzgün çalışmıyor gibi görünüyor. Bu nedenle, DDU aracını kullanarak mevcut ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, en güncel sürücüyü yeniden kurmanızı tavsiye ederim.

Ekran kartın sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Ekran kartın DirectX 12 destekliyor mu?

Evet destekliyor.

Sürümü 425.31

enchanced oynadım 2 ay önce

Oyunu tekrar kurmadan önce driver güncelledin mi? ya da format attın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…