GTA 5 Enhanced hata veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Eternalx00

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
Geforce GTX780M
İşlemci
İntelcore i7 4700HQ 2.40 GHz
Merhaba dün Steam'den GTA 5 Enhanced indirdim fakat "No DirectX12 adapter or runtime found. Please install latest Direct runtime or install a compatible Direct 12 video card" hatası aldım. Sürücüm son sürüm yani DirectX12 ama oyuna giriş yapamıyorum. Bilgisayarımın her şeyide güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konudan DirectX indirip dene belki düzelir.

Bu konudan DirectX indirip dene belki düzelir.
Malesef usta çok kez denedim aynı hatayı veriyor.Benim bilgisayarım eski bir bilgisayar 2013 model asus rog ekran kartıda biraz eski acaba directx12 yi desteklemiyormu diye araştırdım fakat nvidia gtx 780m serisini destekliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1895.jpeg
    IMG_1895.jpeg
    293,9 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba dün Steam'den GTA 5 Enhanced indirdim fakat "No DirectX12 adapter or runtime found. Please install latest Direct runtime or install a compatible Direct 12 video card" hatası aldım. Sürücüm son sürüm yani DirectX12 ama oyuna giriş yapamıyorum. Bilgisayarımın her şeyide güncel.

ekran kartının yeni olduğundan eminmisin

Merhaba dün Steam'den GTA 5 Enhanced indirdim fakat "no DirectX12 adapter or runtime found. Please install latest Direct runtime or install a compatible Direct 12 video Card" hatası aldım. Sürücüm son sürüm yani DirectX12 ama oyuna giriş yapamıyorum. Bilgisayarımın her şeyide güncel.

Aynı sorundan muzdaribim hocam çözüm buldunuz mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı