GTA 5 Enhanced hikaye modunda kayıt yok görünüyor

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Arkadaşlar, uygulamayı sorunsuz bir şekilde kurdum ve Online hesabıma giriş yaptım. Ancak, offline hesabıma giremiyorum; "save yok" uyarısı alıyorum. Henüz taşınmadı mı? Bilgi verebilir misiniz? Her zaman kayıtta tutarım bugüne kadar da sorun yaşamadım. Steam save sayesinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenisini indirince eskisini silmiştim, save kaldı eski oyunda.

Rock star uygulamasında save yok mudur ondan buraya aktarsak 9 saat indirmesini bekleyemem belki yeni özellikler çıkar aktarmak için veya bir çözümü daha bulunur kolay.

Ben ne olur ne olmaz diye silmemistim. Iyi ki silmemisim.

Ben GTA sevmiyorum diye silmiştim grafikler hoşuma gitmediği için ama bitirdim GTA'yı, şimdi yenilenince indirdim save yapabilseydim sevinicekdim grafikler daha hoş olmuş RTX Ultra da olunca farkı anlıyorsun sabit 60 FPS-
70-73 arası veriyor.

Aşağıdaki konu üzerinden taşıyabilirsiniz hocam.

Aktarman gerek.

Rehber mesajı:
İlk önce GTA V Legacy oyununu açıyoruz ve hikaye moduna giriş yapıyoruz.
Oyunu ESC ile durdurup resimdeki yere geliyoruz.
Buradan kayıtlı oyunu Rockstar sunucularına yüklüyoruz. Ben 1. sıradaki kayıtlı oyunu yükledim en güncel olanı o olduğu için.

Eki Görüntüle 2437566

Şimdi GTA V Enhanced oyununu açıyoruz ve hikaye moduna giriş yapıyoruz.
Oyunu ESC ile durdurup resimdeki yere geliyoruz.
"Download Save Game" kısmına gelip Enter tuşuna basıyoruz ve Legacy'deki kayıtlı oyunumuzu Enhanced'a indirmiş oluyoruz.
Online oynamadığım / bilmediğim için gösteremedim. Belki mantığı aynıdır. Hikaye modu yerine Online moduna girerek aktarım işlemini yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2437575

Anlatsana hocam yapamadım.

Kankam belgelere gir. Orada Rockstar Games var onu aç. İçinde GTA 5 klasörü var ona gir. Onun içinde profiles klasörü var o klasörü kopyala. Sonra tekrar belgelerime ve Rockstar Games'e gir. Bu sefer orada GTA 5 enchanced adında bir klasör var onu aç. Yine profiles klasörü var. İlk kopyaladığın klasörü oraya yapıştır. Sonra aç GTA'yı sana soracak hangi save yükleyeyim diye oradan save i seç gir oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı