GTA 5 enhanced "not eligible for migration" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Sukunanınteli

Hectopat
RAM
32
Ekran kartı
4060m
İşlemci
r7 7735hs
Merhaba daha şimdi enhancedi indirdim arkada Rockstar Launcher'dan giriş falan yaptım malum hesaptan çıkış yapıp duruyor 1 gün girmesek. Legacy versiyonunda ki hesabı enhanceda aktarmaya çalışırken "this account is not eligible for migration" hatası alıyorum başka alan var mı? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz yoksa zamanla mı düzelecek?
Online girmeye çalışıyorum bu arada hikaye moduyla işim yok.

1741096904890.png

Merhaba daha şimdi enhancedi indirdim arkada Rockstar Launcher'dan giriş falan yaptım malum hesaptan çıkış yapıp duruyor 1 gün girmesek. Legacy versiyonunda ki hesabı enhanceda aktarmaya çalışırken "this account is not eligible for migration" hatası alıyorum başka alan var mı? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz yoksa zamanla mı düzelecek?
Online girmeye çalışıyorum bu arada hikaye moduyla işim yok.

Eki Görüntüle 2437587

Hile yaptın mı yoksa temiz hesaplı temiz hesapsa daha önce ban yemediysen genel bir problem diğer türlü bende de olduğu gibi olmicaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5:40 da diyor zaten hile yapan hile.
İle para alan kişiler giremiyormuş enhanced a

Bizim için suya düştü GTA enhanced 😥

Bence rockstars yeni bir baslangıç açmamızı istiyor enhancedte 2015TEN beri oynayan bütün insanlar ille malum yollara baş vurmuştur.
Hilesiz bir oyun çıkarmak istemiş rockstars.

Hilesiz bir oyun çıkarmak istiyorlarsa banlasınlar beni legacy sürümden hala oynayabilıyorum 63 milyar para var 8000 level var gider legacy oynarım?

Hile yaptın mı yoksa temiz hesaplı temiz hesapsa daha önce ban yemediysen genel bir problem diğer türlü bende de olduğu gibi olmicaktır.

Hilesiz bir oyun çıkarmak istiyorlarsa banlasınlar beni legacy sürümden hala oynayabilıyorum 63 milyar para var 8000 level var gider legacy oynarım?

Hocam hile yaptiginizi tespit etmis olsalar zaten legacydende banlarlar ya yakinda banlaniriz ya da duzelir.

Benim de aynı bende hile yaptım bende giremiyorum şu an aynı hatayı veriyor yeni karakter oluşturabiliyorum ama.

Hocam oyuncularin yarisi bir donemde mutlaka bir hileye karismis oluyor kendisi yapmasa bile lobideki hileler tarafindan yapilanlar cok fazla. Eger hile oldugunuz tespit edildiyse zaten banlanmis olurdunuz. Rockstar yakında sorunu cozecektir.

Hocam oyuncularin yarisi bir donemde mutlaka bir hileye karismis oluyor kendisi yapmasa bile lobideki hileler tarafindan yapilanlar cok fazla. Eger hile oldugunuz tespit edildiyse zaten banlanmis olurdunuz. Rockstar yakında sorunu cozecektir.

Yani tahmnen öyle bir şey olacak hilesiz hesaplarda aynı hatayı alıyor normalindede uzun süredir hile kullanıyorum bazen public te bile açtığım olmuştu ama düzelir diye düşünüyorum. Bekliyorum hala yeni karakter oluşturmak istemiyorum.

Yani tahmnen öyle bir şey olacak hilesiz hesaplarda aynı hatayı alıyor normalindede uzun süredir hile kullanıyorum bazen public te bile açtığım olmuştu ama düzelir diye düşünüyorum. Bekliyorum hala yeni karakter oluşturmak istemiyorum.

Yeni karakter olusturabilirsiniz denemek isterseniz. Oyun icinde migrate secenegi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı