GTA 5 enhanced "not eligible for migration" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Sukunanınteli

Hectopat
RAM
32
Ekran kartı
4060m
İşlemci
r7 7735hs
Merhaba daha şimdi enhancedi indirdim arkada Rockstar Launcher'dan giriş falan yaptım malum hesaptan çıkış yapıp duruyor 1 gün girmesek. Legacy versiyonunda ki hesabı enhanceda aktarmaya çalışırken "this account is not eligible for migration" hatası alıyorum başka alan var mı? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz yoksa zamanla mı düzelecek?
Online girmeye çalışıyorum bu arada hikaye moduyla işim yok.

1741096904890.png

Sorun hala devam ediyor mu?

Maalesef şu an öyle gözüküyor tek umudum hile yüzünden olmasın Rockstar hatası olsun Update ile geçer diye umuyoruz.

Hileyle alakalı bir durum değil bence rahatlayabilirsiniz çünkü Online publicte 3 bin levelleri geçik adamlar dolaşıyor.

A

Sorun hala devam ediyor mu?

Evet. Ve hala forumlarda papaz oluyorum. Özellikle Reddit'e.

2 haftalık arkadaşlarımda geçti hile hurda yapanda, Crew'im ve arkadaşlarım da gözüküyor ama hesap geçmiyor Enhanced sürümüne var bir 💩luk bu Rockstar da çözer umarım.

💩Star yine yaptı yapacağını. Son 15 senede bir tane bile düzgün karar vermediki şirket şimdi versin.

A

Evet. Ve hala forumlarda papaz oluyorum. Özellikle Reddit'e.

💩Star yine yaptı yapacağını. Son 15 senede bir tane bile düzgün karar vermediki şirket şimdi versin.

Yapmak için yapıyorlar ya. Koskoca Rockstar'ın bu tür buglarla adının anılması çok kötü bugları da 1 2 gün içine çözmemesi daha da kötü.

aynı şekilde bende de devam ediyor hala dün indirdim ama tık yok. sistem hatası gibi geliyor bana çünkü onca hileli eleman rahatça geçiş yapabilmiş ve tanıdıklar da var aynı şekilde cheat engine ile seviye para yapmış yıllar önce şimdi girebilmiş. ban geçmişim var ama 2. hakkımda ban yemedim hiç bi şekilde tamam paramız var 505 levelim şüpheye düşsem de sanmıyorum diyip teselli etmeye çalışıyorum kendimi. herhangi bir gelişme olursa haberdar edeceğim bu başlık önemli bir başlık açandan Allah razı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı