Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Yeni GTA'yı indirdim ama Online hesabıma giriş yapamıyorum bunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-04 215945.png 44,1 KB · Görüntüleme: 213
SharpeX Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 319 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Matsub dedi: Yeni GTA'yı indirdim ama Online hesabıma giriş yapamıyorum bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Matsub dedi: Yeni GTA'yı indirdim ama Online hesabıma giriş yapamıyorum bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorum.
KS KS Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 SharpeX dedi: Aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sende mi Epic Games'ten giriyorsun. Artı 0 Eksi
joker070 Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 Eğer ban yediysen ya da haddinden fazla paran varsa Rockstar, enhanced versiyonuna geçmene izin vermiyor. Artı 0 Eksi
Eğer ban yediysen ya da haddinden fazla paran varsa Rockstar, enhanced versiyonuna geçmene izin vermiyor.
KS KS Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #5 joker070 dedi: Eğer ban yediysen ya da haddinden fazla paran varsa Rockstar, enhanced versiyonuna geçmene izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ban yemedim ama 280M param var e ne anlamı var o zaman ehanced ın saçma ki. Matsub dedi: Ban yemedim ama 280M param var e ne anlamı var o zaman ehanced ın saçma ki. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde giremiceksem normal GTA'yı neden sildim. Artı 0 Eksi
joker070 dedi: Eğer ban yediysen ya da haddinden fazla paran varsa Rockstar, enhanced versiyonuna geçmene izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ban yemedim ama 280M param var e ne anlamı var o zaman ehanced ın saçma ki. Matsub dedi: Ban yemedim ama 280M param var e ne anlamı var o zaman ehanced ın saçma ki. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde giremiceksem normal GTA'yı neden sildim.
joker070 Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #6 Matsub dedi: Ban yemedim ama 280M param var e ne anlamı var o zaman ehanced ın saçma ki. Hiçbir şekilde giremiceksem normal GTA'yı neden sildim. Genişletmek için tıkla... Bu dediklerim geçerli ama bunun dışında yoğunluktan da olabilir birkaç saat ya da gün sonra tekrar deneyin eğer olmazsa benim dediğim neden yüzünden. Artı 0 Eksi
Matsub dedi: Ban yemedim ama 280M param var e ne anlamı var o zaman ehanced ın saçma ki. Hiçbir şekilde giremiceksem normal GTA'yı neden sildim. Genişletmek için tıkla... Bu dediklerim geçerli ama bunun dışında yoğunluktan da olabilir birkaç saat ya da gün sonra tekrar deneyin eğer olmazsa benim dediğim neden yüzünden.
KS KS Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #7 joker070 dedi: Bu dediklerim geçerli ama bunun dışında yoğunluktan da olabilir birkaç saat ya da gün sonra tekrar deneyin eğer olmazsa benim dediğim neden yüzünden. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar deneyeceğim. joker070 dedi: Bu dediklerim geçerli ama bunun dışında yoğunluktan da olabilir birkaç saat ya da gün sonra tekrar deneyin eğer olmazsa benim dediğim neden yüzünden. Genişletmek için tıkla... Peki senin dediğinden dolayıysa hiçbir şekilde enhanced giremeyecek miyim yeni hesap falan da açamayacağım anlaşılan. Son düzenleme: 4 Mart 2025 Artı 0 Eksi
joker070 dedi: Bu dediklerim geçerli ama bunun dışında yoğunluktan da olabilir birkaç saat ya da gün sonra tekrar deneyin eğer olmazsa benim dediğim neden yüzünden. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar deneyeceğim. joker070 dedi: Bu dediklerim geçerli ama bunun dışında yoğunluktan da olabilir birkaç saat ya da gün sonra tekrar deneyin eğer olmazsa benim dediğim neden yüzünden. Genişletmek için tıkla... Peki senin dediğinden dolayıysa hiçbir şekilde enhanced giremeyecek miyim yeni hesap falan da açamayacağım anlaşılan.
joker070 Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #8 Matsub dedi: Yarın tekrar deneyeceğim. Peki senin dediğinden dolayıysa hiçbir şekilde enhanced giremeyecek miyim yeni hesap falan da açamayacağım anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Eğer düzelmezse yapılacak tek şey yeni bir Rockstar hesabıyla oyunu yeniden satın almak başka yolu yok maalesef. Artı 0 Eksi
Matsub dedi: Yarın tekrar deneyeceğim. Peki senin dediğinden dolayıysa hiçbir şekilde enhanced giremeyecek miyim yeni hesap falan da açamayacağım anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Eğer düzelmezse yapılacak tek şey yeni bir Rockstar hesabıyla oyunu yeniden satın almak başka yolu yok maalesef.
KS KS Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #9 joker070 dedi: Eğer düzelmezse yapılacak tek şey yeni bir Rockstar hesabıyla oyunu yeniden satın almak başka yolu yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Bir oyuna 1000 lira verecek kadar zengin değilim oynamam öyle bir durumda. Artı 0 Eksi
joker070 dedi: Eğer düzelmezse yapılacak tek şey yeni bir Rockstar hesabıyla oyunu yeniden satın almak başka yolu yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Bir oyuna 1000 lira verecek kadar zengin değilim oynamam öyle bir durumda.
joker070 Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #10 Matsub dedi: Bir oyuna 1000 lira verecek kadar zengin değilim oynamam öyle bir durumda. Genişletmek için tıkla... Hocam eski karakter olmadan 0'dan karakter yaratarak girmeyi deneyin "migrate" yapmadan o zaman giriliyor sanırım. Artı 0 Eksi
Matsub dedi: Bir oyuna 1000 lira verecek kadar zengin değilim oynamam öyle bir durumda. Genişletmek için tıkla... Hocam eski karakter olmadan 0'dan karakter yaratarak girmeyi deneyin "migrate" yapmadan o zaman giriliyor sanırım.