RGSC hesabı benimki ve evet 3-5 yıl önce hile yaptım. Hesapta 300 küsur seviye ve 58 milyon civarı para olması lazım. Ya parası falan hiç önemli değil de yine hileciler cirit atıyor, birde abuk subuk işte şu parçayı açmak için için şöyle yap, böyle git muhabbeti çok sıkıcı olacak. Neyse bakalım, zaten çok oynadığım yoktu. GTA 6 'ya kadar iyice iştahım artar en azından.Hesapları bağlayamayanlar Epic'ten mi giriyor? Benim Steam'de bir sorun olmadı.
Rgsc hesabı benimki ve evet 3-5 yıl önce hile yaptım. Hesapta 300 küsur seviye ve 58 milyon civarı para olması lazım. Ya parası falan hiç önemli değil de yine hileciler cirit atıyor, bir de abuk subuk işte şu parçayı açmak için için şöyle yap, böyle git muhabbeti çok sıkıcı olacak. Neyse bakalım, zaten çok oynadığım yoktu. GTA 6'ya kadar iyice iştahım artar en azından.
Sıfırdan başladım, şu anda 96 seviyeyim.sorunu çözebilen varmı aynı sorunu yaşıyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.