GTA 5 Enhanced Open IV olmuyor

Nasuhi Kanur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msı a620 anakart
7500f işlemci
7700xt ekran kartı
GTA 5 Enhanced sürümü için Open IV krumak istediğimde gta5.exe dosyası olmadığı için kuramuyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ekleme şimdi fark ettim Open IV EXE dosyasını göstermiyor sadece klasörleri gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır sağ olun

Kurulumu nasıl yapıyoruz

İçindeki dosyaları GTA V klasörüne attığınızda mods klasörü aktif oluyor, rpf dosyaları düzenlemek için CodeWalker RPF Explorer kullanmanız gerek.

İçindeki dosyaları GTA V klasörüne attığınızda mods klasörü aktif oluyor, rpf dosyaları düzenlemek için CodeWalker RPF Explorer kullanmanız gerek.
Linki var mı hocam?

Ayrıca bi mods klasörü mü oluşturmam gerek

Kurulumu komple anlatır mısınız shader da kurmak istiyorum.

Son düzenleme:
Linki var mı hocam?

Ayrıca bi mods klasörü mü oluşturmam gerek

Kurulumu komple anlatır mısınız shader da kurmak istiyorum.
Linki Discord linki olduğu için saçma sapan bi özelden yardımlaşmak uyarısı yedim o yüzden yazamadım hocam. CodeWalker Discord yazarak bulabilirsiniz, releases kanalındakini indirin. Mods klasörü oluşturmanızı eğer modlar bozuk çıkarsa ve hata verirse oyunu tekrar yüklemek yerine sadece mods klasörünü silebilmeniz için öneririm, bunu yapmak için OpenRPF'i kurmuş olmanız gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı