GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi görünüyor

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 5.391
Ama biz oyuncuyuz şirket değil.
Dolayısıyla ikinci fragman bizim hakkımız.

Fivem neden sahte telif atsın ki?
Çünkü FiveM bildiğiniz FiveM değil artık. FiveM'in baş yapımcısı, asıl uğraş veren geliştiricileri falan hiçbiri yok. Şu an FiveM'de çalışan insanlar FiveM hakkında hataları bile çözemiyorlar. Bilmiyorlar FiveM kodlarına hakim değiller. Neden oyun eski sürüm GTA kullanıyor sanıyorsunuz? Güncelleyemiyorlar. Bu konu hakkında upuzun bir açıklama yapıldı. Biliyorum okumazsınız, ben de okumadım ama 3 saatlik videosunu izledim olayı açıklayan. FiveM şu an iyi bir şirket değil.

Ama biz oyuncuyuz şirket değil.
Dolayısıyla ikinci fragman bizim hakkımız.

Fivem neden sahte telif atsın ki?
Dostum atarlarsa büyüsü bozulur. Ellerinde koz var. Yani büyüsü bozulur derken beklenti kaybolmaz anlamında söylemedim. Belki farklı bir şey deniyorlardır. Veya toplantı falan vardır. Bir bildikleri vardır elbet. Bu başka bir oyun değil ki. GTA bu.

Ayarlarda o kısma müdahale edemiyorum ben kendiliğinden TAA seçili oda DLSS açınca zaten DLSS'ye geçiyor FXAA nasıl açtınız?

4050 i5 12450H 24 GB laptopum var önce ki legacy de 2, 3, GB ekran kartı full ayarlarda kullanıyordu. bunda very high ayarlarda DLSS kalite de 5 5 buçuk ekran kartı kullanıyor, hatta VRAM aşıldı sorunu vs yapıyor. RT bile açamıyorum neredeyse DLSS falan da hiç FPS artışı yapmadı Frame Gen getirmedikleri sürece hiçbir şey düzgün gitmiyor ekran kartı kullanımı da düzgün değil işlemcime yük biniyor.

+1 işlemciye haddinden fazla yük biniyor Ryzen 7600X işlemci kullanımı 4K'da %50'lerde geziyor eski sürümde bu kadar yüksek değildi kesinlikle bu değerleri çok nadir görürdü. DLSS bende FPS artışı yaşattı açıkçası ama daha da düzeltmesi gerekirken DLAA açılsa bile grafikler bozuluyor mutlaka güncelleme ile düzeltmeleri gerekiyor ama bununla uğraşacaklarını sanmıyorum pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı