GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi görünüyor

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 5.341

arif0

Hectopat
Daha fazla  
Her şeyi Ultra ayarlara çektim ve sabit FPS alıyorum, ancak oyun aynı gibi hissediliyor. Hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor, ya da sadece bana mı öyle geliyor? Net Cafe'de nasılsa hâlâ öyle. RT dahil her şeyi fulledim. Hatta oyunun kendiliğinden açmadığı yüksek grafik ayarlarını, gölge ve görüş mesafesini de açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi Ultra ayarlara çektim ve sabit FPS alıyorum, ancak oyun aynı gibi hissediliyor. Hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor, ya da sadece bana mı öyle geliyor? Net Cafe'de nasılsa hâlâ öyle. RT dahil her şeyi fulledim. Hatta oyunun kendiliğinden açmadığı yüksek grafik ayarlarını, gölge ve görüş mesafesini de açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Fark var evet ama zaten adamlar konsol sürümlerini getireceklerini söylediler.

Şöyle ki arkadaşlar bende RTX 4060 ekran kartı var. Legacy versiyonda 2-3 gb ekran kartı kullanırken aynı ayarlarda Enhanced modunda 5 gb ekran kartı kullanıyor anlamadım dlss yok mu niye böyle oldu bu ve buna rağmen öyle ahım şahım bisey yok üstüne üstlük dikkat ettiğimden mi kaynakli bilmiyorum ama buglar falan var. Hiç yoktan yükleme ekranı çilesinden bi nebze kurtardılar gibi.

Oyunu TAA'ya alınca görüntü çamurlaşmaya başlıyor DLSS DLAA quality fark etmeksizin bu sefer de yolda araba sürerken yolun üstünde arabanın lambalarının silüetleri belirmeye başlıyor yani hayaletlenme oluyor FSR3 native AA yapıyorum görüntü karıncalaşmaya başlıyor Ray Tracing açıyorum bir farklılık hissedemiyorum bu versiyonu asla oynamayacağım üzgünüm düzelene kadar.

Daha yeni çıktığı için bence gelen güncellemelerle birlikte sorunları gidereceklerdir.

Bir de DLSS FSR falan gelmiş demişsiniz geldide ne oldu %1 FPS'ler düşük optimizasyon yerleri öpüyor oyundaki akıcılık resmen ölmüş hazır olmadan oyun çıkartanlara uyuz oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı