GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi görünüyor

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 5.335
4k'da çok bir fark göremedim ışıklandırma değişmiş belli oluyor ama sanki bulanıklaşıyor gibi geliyor bazen gözü rahatsız ediyor 3080 ile her ayar en sonda dlss balancede 100 fps civarı oynanıyor fakat grafiklerde rahatsız edici bir durum var umarım düzeltilir

4k'da çok bir fark göremedim ışıklandırma değişmiş belli oluyor ama sanki bulanıklaşıyor gibi geliyor bazen gözü rahatsız ediyor 3080 ile her ayar en sonda dlss balancede 100 fps civarı oynanıyor fakat grafiklerde rahatsız edici bir durum var umarım düzeltilir
Bulanıklaşma motion blur ile alakalı. O ayarı kapatın.

Oyuna zaten yeniden başlayasım var ve bu güncellemeden sonra daha da arttı. Bilgisayarım R7 8845 4060 16 GB RAM. Oyunu daha da gerçekçi ve güzel olması için 1080p Ultra ve RT açık bir şekilde oynayacagım. Bilgisayar tahmini kaç FPS verir.

Motion blur kapalı. Olayı şöyle çözdüm kamera açısı fark ettiriyor sürdüğümüz araca tepeden yani aracın tavanına doğru baktığımızda ilerisi bulanık gözükmeye başlıyor ileriye doğru bakınca düzeliyor. İlk sayfada yazılan bir yorum vardı arkadaş doğru yazmış nativede sıkıntı yok fakat DLSS açınca özellike zeminde yani yolda detaylar geç yükleniyor veya bulanıklaşıyor DLSS kalitedeyken hatta dlaa açıkken dahi durum böyleki dsaa kenar yumuşatma seçeneği yanı FPS arttırma değil görüntü kalitesi iyileştirmeye yarıyor ve nativeye göre FPS daha düşük fakat bu modda bile böyle bir durum söz konusu bunu düzeltmeleri gerekiyor.

Ben sildim enchancedı legacyden devam ediyorum:
1-GTA Online chat sistemi kaldırılmış.

2-optimizasyon sorunları var %1 FPS'ler frametime grafiği dengesiz legacy versiyona göre.

3-DLSS FSR TAA işini düzgün yapamıyor ya birisi görüntüyü karıncalaştırıyor ya birisi görüntüyü çamurlaştırıyor diğeri uzak mesafede renderlanan dokuların kalitesini düşürüyor.

4-RT Ultra yazmışlar Ultra demeye bin şahit lazım yansıma kalitesi Ultra değil Low ayar Ultra yazmışlar :D

5-profil aktarım legacyden enchanced a izin vermiyor tamamen saçmalık!

Son düzenleme:
Ben sildim enchancedı legacyden devam ediyorum:
1-GTA Online chat sistemi kaldırılmış.

2-optimizasyon sorunları var %1 FPS'ler frametime grafiği dengesiz legacy versiyona göre.

3-DLSS FSR TAA işini düzgün yapamıyor ya birisi görüntüyü karıncalaştırıyor ya birisi görüntüyü çamurlaştırıyor diğeri uzak mesafede renderlanan dokuların kalitesini düşürüyor.

4-RT Ultra yazmışlar Ultra demeye bin şahit lazım yansıma kalitesi Ultra değil Low ayar Ultra yazmışlar :D

5-profil aktarım legacyden enchanced a izin vermiyor tamamen saçmalık!
Chat sistemi geri gelecek. Optimizasyon sorunları güncellemeler ile düzeldi. Ben en başından beri optimizasyon sorunu yaşamadım. Uzak mesafede renderlanan dokuların kalitesini arttırmak ister iseniz uzak çizim mesafesi ayarını arttırın. RT'de varsayılan RT işte çok fazla uğraşılmamış. Ultra olması sadece yansıma kalitesini etkiler. Yansımaların her yerde, her objede olmaması Rockstar'ın uğraşmamasından kaynaklı.

Profil aktarımı Legacy'den Enchanced'a izin veriyor, tekrar deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chat sistemi geri gelecek. Optimizasyon sorunları güncellemeler ile düzeldi. Ben en başından beri optimizasyon sorunu yaşamadım. Uzak mesafede renderlanan dokuların kalitesini arttırmak ister iseniz uzak çizim mesafesi ayarını arttırın. RT'de varsayılan RT işte çok fazla uğraşılmamış. Ultra olması sadece yansıma kalitesini etkiler. Yansımaların her yerde, her objede olmaması Rockstar'ın uğraşmamasından kaynaklı.

Profil aktarımı Legacy'den Enchanced'a izin veriyor, tekrar deneyin.

Olmuyor kardeşim profil aktarımı yalan mı söyleyeceğim? "Not eligiable at this time" diye hata veriyor.

2. fragman çıkartmamaları tembel olduklarını değil reklama ihtiyaç duymadıklarını gösterir. Adamlar 1.5 yıl olacak neredeyse hiç bir şekilde GTA 6'nın tozundan bile bahsetmediler ama herkesin ağzında, konu başlıklarında, teknoloji haberlerinde, içerik üreticilerinde GTA 6 konuşuluyor.
Böyle bir karizması olan şirket bu dediğin yolları izlemesi gayet mantıklı. Şirketin gözünden empati yapınca hatta daha da mantıklı geliyor.
Para kazandıran ürün şirketin gözünde değiştirilmez.
Ben Rockstar'ın yerinde olsam mesela bu güncellemeyi parayla bile satardım. Alacak milyonlar var.

Zaten büyük ihtimalle bu adamlar GTA 6'nın PC sürümün de bile modları yasaklayıp kendileri oyuncuların Fivem ve çeşitli sunucularda ki modlarını kurgulayıp yine parayla satacaklar.
Ama biz oyuncuyuz şirket değil.
Dolayısıyla ikinci fragman bizim hakkımız.

Vice City hayran yapımı projesi FiveM ekibi tarafından sahte telif ile kaldırtıldı. Rockstar'ın suçu yok.
Fivem neden sahte telif atsın ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı