Çözüldü GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu?

• Konuyu başlatan isnowx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.473
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet, çok basit. Belgeler, Rockstar Games klasörüne gir. GTA V içindeki profiles klasörünü kopyala. GTA V Enhanced klasörünün içindeki profiles klasörünü komple sil, yerine kopyaladığını yapıştır.
Evet, çok basit. Belgeler, Rockstar Games klasörüne gir. GTA V içindeki profiles klasörünü kopyala. GTA V Enhanced klasörünün içindeki profiles klasörünü komple sil, yerine kopyaladığını yapıştır.

Çözüm
Evet, çok basit. Belgeler, Rockstar Games klasörüne gir. GTA V içindeki profiles klasörünü kopyala. GTA V enhanced klasörünün içindeki profiles klasörünü komple sil, yerine kopyaladığını yapıştır.

Bir sıkıntı olmaz değil mi çünkü dosyaların arasında boyut farkı var legacy versiyonunu tamamen bitirdim 150 KB fakat enchanced dosyasini sadece bir tane görev yapmama rağmen 175 KB.

Bir sıkıntı olmaz değil mi çünkü dosyaların arasında boyut farkı var legacy versiyonunu tamamen bitirdim 150 KB fakat enchanced dosyasini sadece bir tane görev yapmama rağmen 175 KB.

Benim profiles dosyam 3 MB boyutunda. Dediğimin aynısını yaptım, hiçbir sorun olmadı. Yeni versiyona geçti ilerlemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı