Çözüldü GTA 5 Enhanced sistemin yetersiz hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet_014

Picopat
Daha fazla  
GTA 5 Enhanced sistemin yetersiz hatası veriyor.

1752123546069.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartın DirectX 12'yi yazılımsal olarak desteklese de donanımsal olarak desteklemiyor, bu sebeple bu ekran kartı ile Enhanced sürümü oynaman mümkün değil çünkü Enhanced sürüm DX12 istiyor. Ya GPU yükseltmen gerekli ya da Legacy sürümden devam etmelisin.

Ekran kartın DirectX 12'yi yazılımsal olarak desteklese de donanımsal olarak desteklemiyor, bu sebeple bu ekran kartı ile Enhanced sürümü oynaman mümkün değil çünkü Enhanced sürüm DX12 istiyor. Ya GPU yükseltmen gerekli ya da Legacy sürümden devam etmelisin.

Çözüm
Ekran kartın DirectX 12'yi yazılımsal olarak desteklese de donanımsal olarak desteklemiyor, bu sebeple bu ekran kartı ile Enhanced sürümü oynaman mümkün değil çünkü Enhanced sürüm DX12 istiyor. Ya GPU yükseltmen gerekli ya da legacy sürümden devam etmelisin.

Tüh, o zaman Enhanced'i siliyorum, Legacy yükleyeceğim. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum, ASUS TUF Gaming önerir misin?

Tüh, o zaman Enhanced'i siliyorum, Legacy yükleyeceğim. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum, ASUS TUF Gaming önerir misin?
TUF önermem hocam, beğendiğim bir seri değil ama piyasaya aşırı hakim değilim son zamanlarda. Bütçeni belirterek yeni öneri konusu açarsan öneri konusunda daha iyi yardımcı olur diğer üyeler de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı