GTA 5'i enhanced olarak indirdim ama modları enhanced olduğu için kuramıyorum. Silip tekrar legacy yüklemek de çok uzun sürecek, internetim berbat. Enhanced'ı direk legacy'ye dosya aktararak geçirme şansım var mı?
Not: Oyun Steam'de yüklü.
İki ayrı oyun oldugu için bir nevi öyle bir şansınız yok hocam. Birbirinden bağımsızlar. Sadece Online karakterinizi ve storydeki ilermenizi aktarabiliyorsunuz. O da Rockstar Launcher sayesinde. Modların aktarılabileceğini sanmıyorum.
Yapamazsın. Çünkü diğeri daha gelişmiş hali DLSS ayarları falan ekleniyor ve grafikler daha iyi legacye de mod falan kuruluyor ama DLSS olmadığı için yüksek FPS alamıyorsun enchaned de mod kuramıyorsun ama sağlam FPS ve grafik imkanı veriyor. Ekran kartın en az 4060 gücünde değilse boşa indirme ben modlarla RTX 5070 ile Max ayarlarda ortalama 150FPS falan alıyorum bayağı bir mod kuracaksan ekran kartın güçlü olmalı ya da grafikleri en düşüğe alırsın.
GTA 5'i Enhanced olarak indirdim ama modları Enhanced olduğu için kuramıyorum. Silip tekrar legacy yüklemek de çok uzun sürecek, internetim berbat. Enhanced'ı direk Legacy'ye dosya aktararak geçirme şansım var mı?
GTA 5'i Enhanced olarak indirdim ama modları Enhanced olduğu için kuramıyorum. Silip tekrar legacy yüklemek de çok uzun sürecek, internetim berbat. Enhanced'ı direk Legacy'ye dosya aktararak geçirme şansım var mı?