GTA 5 Enhanced Türkçe yama çıktı!

Çok teferruatlı. Tamam emek var emeğe saygı ama uygulaması çok uzun ve açıklama yetersiz

Haftalardır GTA 5 legacy oynuyorum. Enhanced'in DualSense titreşimleri ve grafik iyileştirmeleri aşırı iyiydi ama mod & yama kurulamadığından salmıştım.
3 gün önce Enhanced'e Türkçe yama yayınlanmış. Ayrıca bazı harflerde nadirde olsa kareleşme var. "çık" yazısının "ı"sı kare mesela oyunda. Zamanlar düzelecektir tabii ki.
Linki bırakıyorum.
ZIP dosyası içindeki "beni oku dosyası" haricindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atın. Oyuna girdiğinizde birkaç saniyelik önünüze bir pencere çıkacak, TR yama güncelleniyor gibisinden. Yapan ekibin ellerine sağlık, Türkçe Yama'da sonunda geldi hem de Open IV'le uğraştırmıyor kimseyi. Hanemize hayırlı olsun :).
Oyun içi görüntüler:

Eki Görüntüle 2454188

Eki Görüntüle 2454190

Denemedim ama bayağıdır bekliyordum şimdi yükleyip bakacağım çok teşekkür ederim hem yapan ekibe hem de paylaştıgın icin sana.

Denilenleri eksiksiz yaptım hata olmasın diye 3 4 kere okudum ama bu hatayı alıyorum napıcam?
Ekran görüntüsü 2025-06-09 123743.png

Haftalardır GTA 5 Legacy oynuyorum. Enhanced'in DualSense titreşimleri ve grafik iyileştirmeleri aşırı iyiydi ama mod & yama kurulamadığından salmıştım.
3 gün önce Enhanced'e Türkçe yama yayınlanmış. Ayrıca bazı harflerde nadirde olsa kareleşme var. "ÇIK" yazısının "I"sı kare mesela oyunda. Zamanlar düzelecektir tabii ki.
Linki bırakıyorum.
ZIP dosyası içindeki "beni oku dosyası" haricindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atın. Oyuna girdiğinizde birkaç saniyelik önünüze bir pencere çıkacak, TR yama güncelleniyor gibisinden. Yapan ekibin ellerine sağlık, Türkçe Yama'da sonunda geldi hem de Open IV'le uğraştırmıyor kimseyi. Hanemize hayırlı olsun :).
Oyun içi görüntüler:

Eki Görüntüle 2454188

Eki Görüntüle 2454190
Virüs var içinde. Önermiyorum indirmenizi. Kendim içindeki bütün dosyaları üşenmeden tarattım.

GTA TR'nin oradan kullanın sorun yok. En azından virüs vs. yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı