GTA 5 Enhanced Türkçe yama kurmak oyundan banlatır mı?

Emirhan0619

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam, bugün Grand Theft Auto 5 ve GTA Enhanced aldım ancak bir sorum olacak bildiğim kadarıyla Steam'deki GTA'da Türkçe dil desteği yok yama kurmamız gerekiyor hayatı GTA V ile geçmiş olan bir arkadaşım bana "yama kurarsan oyun dosyalarına korsan yazılım sokmuş olacağın için banlanma riskin var" dedi ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese selam, bugün Grand Theft Auto 5 ve GTA Enhanced aldım ancak bir sorum olacak bildiğim kadarıyla Steam'deki GTA'da Türkçe dil desteği yok yama kurmamız gerekiyor hayatı GTA V ile geçmiş olan bir arkadaşım bana "yama kurarsan oyun dosyalarına korsan yazılım sokmuş olacağın için banlanma riskin var" dedi ne yapmam lazım?
Arkadaşın seni keklemiş, zaten türkçe yamayla oyun dosyalarını harbiden değiştirdiğin için online'a giremezsin fakat bu bir ban sebebi değil, story mod'da da öyle takılmak bir ban riski oluşturmuyor.

Arkadaşın seni keklemiş, zaten Türkçe yamayla oyun dosyalarını harbiden değiştirdiğin için Online'a giremezsin fakat bu bir ban sebebi değil, story Mod'da da öyle takılmak bir ban riski oluşturmuyor.

Arkadaşın seni keklemiş, zaten Türkçe yamayla oyun dosyalarını harbiden değiştirdiğin için Online'a giremezsin fakat bu bir ban sebebi değil, story Mod'da da öyle takılmak bir ban riski oluşturmuyor.

Bana da öyle dedi story mod sıkıntı çıkarmaz dedi Online'da sıkıntı çıkarırsın dedi story moda kurulan Türkçe yama aynı zamanda da Online'a kuruluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı