Çözüldü GTA 5 Enhanced versiyon bedava değil mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasanprcnn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuzdur ki geçenlerde GTA 5 Enhanced çıktı ve oynanmaya başlanacak sanırsam. Ben oyunu Epic Games'ten yıllar önce ücretsiz almıştım, Enhanced versiyonu oynamak için tekrardan GTA 5 almama gerek var mı yoksa üstüne DLC tarzında eklenecek mi?

Çözüm
Satın almanıza gerek yok. GTA 5'e sahip olduğunuz için ücretsiz sahip olacaksınız.
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuzdur ki geçenlerde GTA 5 Enhanced çıktı ve oynanmaya başlanacak sanırsam. Ben oyunu Epic Games'ten yıllar önce ücretsiz almıştım, Enhanced versiyonu oynamak için tekrardan GTA 5 almama gerek var mı yoksa üstüne DLC tarzında eklenecek mi?

Bedava geliyor bana geldi ancak haber vs gelmiyor direk dün baktım kütüptanede ayrı oyun gibi çıkmış ayrı indiriyorsun 96 GB eskiyi sildim. Yeniyi indirdim.

Kısaca bazı hurafeciler var bedava alanlara gelmiyor diye boş bilgi yayıyorlar öyle bir şey yok bedava alanlara da geliyor.

Satın almanıza gerek yok. GTA 5'e sahip olduğunuz için ücretsiz sahip olacaksınız.

Nereden indireceğim peki? Çünkü Rockstar Games Launcher'da buy now şeklinde çıkıyor.

1741167235263.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@hasanprcnn, GTA 5 sahiplerinin kütüphanesine yavaş yavaş ekleniyor. Sabırlı olmak gerek. Oyunu hangi platformdan satın aldıysanız oraya bakın. Rockstar Games'ten mi satın aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı