GTA 5 Enhanced'a mod nasıl yüklenir?

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Selam dostlar. Ben yeni GTA 5 sürümüne bazı modlar yüklemek istiyorum da eskiden Open IV ile yapıyorduk halen aynı mı acaba ve eski normal sürümdeki modları bu yeni sürüme kursak çalışır mı acaba? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Selam dostlar. Ben yeni GTA 5 sürümüne bazı modlar yüklemek istiyorum da eskiden Open IV ile yapıyorduk halen aynı mı acaba ve eski normal sürümdeki modları bu yeni sürüme kursak çalışır mı acaba? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Open ıvde legacy için uyumlu Enhanced'de gta5enhacced.exe var sanırsam Open IV gta5.exe istiyor. EXE'nin adını değiştirincede oyun açılırken hata veriyor. Legacy ile uyumlu.

Hocam ben OpenIV sayesinde türkçe yama kurmuştum ama daha çoğu mod kullanılmıyor, hatta neredeyse hiç biri. Mod için legacy oynayın derim.

Open ıvde legacy için uyumlu Enhanced'de gta5enhacced.exe var sanırsam Open IV gta5.exe istiyor. EXE'nin adını değiştirincede oyun açılırken hata veriyor. Legacy ile uyumlu.

Ama yine de EXE'nin adını değiştirince dosyaları açıyor. Ayrıca yeni GTA 5'e çok mod kurulmuyor legacy tüm modlarla uyumlu.

Hmm anladım dostlar teşekkür ederim o zaman ben eski sürümü tekrar indirsem iyi olacak gibi bu yeni sürüm mod açısından birazcık sıkıntılı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı