Pump out yapmış olma ihtimali yüksek. Yapmaması için bunu deneyebilirsin veya UV de yapabilirsin ısınmaması için:Excalibur G870 1.5 yılldır kullanıyorum. Xigmatek macun MX-6 macun sürülmüştü ama ısıda düşüş olmamıştı ve ben bu sefer dünya da popüler en kaliteli macunlardan birisi thermal grizly Kryonaut aldım ve sürdüm fakat GTA 5'te işlemci ısısı 90 derece üstünde ve PL1 PL2 thermal sorunları yaşıyorum ve bundan dolayı da FPS düşük frekans kesiyor yardımcı olunuz.
i5 12450H.
RTX 4050 105W.
Windows 11.
Excalibur G870 1.5 yılldır kullanıyorum. Xigmatek macun MX-6 macun sürülmüştü ama ısıda düşüş olmamıştı ve ben bu sefer dünya da popüler en kaliteli macunlardan birisi thermal grizly Kryonaut aldım ve sürdüm fakat GTA 5'te işlemci ısısı 90 derece üstünde ve PL1 PL2 thermal sorunları yaşıyorum ve bundan dolayı da FPS düşük frekans kesiyor yardımcı olunuz.
i5 12450H.
RTX 4050 105W.
Windows 11.
Thermal throttle üzerinden watt kısıtlayın.G770 ile aynı sorun bende de mevcut ne yaparsam yapayım ısı düşmüyor.
Pump out yapmış olma ihtimali yüksek. Yapmaması için bunu deneyebilirsin veya UV de yapabilirsin ısınmaması için:
Thermalright Heilos Katı Termal Intel Arayüz Kiti
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk: Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:www.gaming.gen.tr
Thermalright Heilos termal ped test sonuçları
Selamlar herkese, Acer Nitro 5 i7 12700H RTX 4060'lı bilgisayarım var. 2 gün önce Gaming gen üzerinden aldığım Thermalright Heilos faz değişimli termal pedini uyguladım. Uygulama şekli PTM7950 ile aynı. Bilgisayarımda ciddi şekilde sıcaklık ve fan sesi sorunu vardı. Fan hızı o kadar yükseliyordu...www.technopat.net
Thermal throttle üzerinden watt kısıtlayın.
Thermal throttle üzerinden watt kısıtlayın.
Nasıl kullanabilirim bunu hiç bilmiyorum.
Performans düşüşü yapar.
Laptobunuzdaki chipsetin büyüklüğü nasılsa ona göre keseceksiniz ve üzerine koyacaksınız. Sonrada jelatinini sökeceksiniz.Nasıl kullanabilirim bunu hiç bilmiyorum.
Performans düşüşü yapar.
Laptopunuzdaki chipsetin büyüklüğü nasılsa ona göre keseceksiniz ve üzerine koyacaksınız. Sonrara jelatinini sökeceksiniz.
Eki Görüntüle 2516118
Şimdi anlamadığım sadece termal macunu sürdüğümüz yerin genişliği kadar mı kesip kapatıyoruz yoksa Chip'i direkt mi ve de bu işlemi yaparken thermal macunu komple silecek miyiz sürülü mü olacak?