GTA 5 Enhanced'te i5 12450H işlemci 95 derece oluyor

Ardawai

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
💻 Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4
RAM
24GB DDR4 3200MHz
Excalibur G870 1.5 yılldır kullanıyorum. Xigmatek macun MX-6 macun sürülmüştü ama ısıda düşüş olmamıştı ve ben bu sefer dünya da popüler en kaliteli macunlardan birisi thermal grizly Kryonaut aldım ve sürdüm fakat GTA 5'te işlemci ısısı 90 derece üstünde ve PL1 PL2 thermal sorunları yaşıyorum ve bundan dolayı da FPS düşük frekans kesiyor yardımcı olunuz.

i5 12450H.
RTX 4050 105W.
Windows 11.

Excalibur G870 1.5 yılldır kullanıyorum. Xigmatek macun MX-6 macun sürülmüştü ama ısıda düşüş olmamıştı ve ben bu sefer dünya da popüler en kaliteli macunlardan birisi thermal grizly Kryonaut aldım ve sürdüm fakat GTA 5'te işlemci ısısı 90 derece üstünde ve PL1 PL2 thermal sorunları yaşıyorum ve bundan dolayı da FPS düşük frekans kesiyor yardımcı olunuz.

i5 12450H.
RTX 4050 105W.
Windows 11.
Pump out yapmış olma ihtimali yüksek. Yapmaması için bunu deneyebilirsin veya UV de yapabilirsin ısınmaması için:

Son düzenleme:

i5 12450H.
RTX 4050 105W.
Windows 11.

G770 ile aynı sorun bende de mevcut ne yaparsam yapayım ısı düşmüyor.

Pump out yapmış olma ihtimali yüksek. Yapmaması için bunu deneyebilirsin veya UV de yapabilirsin ısınmaması için:

Nasıl kullanabilirim bunu hiç bilmiyorum.

Thermal throttle üzerinden watt kısıtlayın.

Performans düşüşü yapar.

Thermal throttle üzerinden watt kısıtlayın.

1750335530721.png

Bu ekranda Clamp tikleri kapalı mı açık mı olacak ve PL1 PL2 35W mı olacak nasıl ayarlıyım? Ve Turbo Power limits ekranı kilidi ne durumda olacak.

Performans düşüşü yapar.

Evet bende bilmiyorum kullanmayı thermal macun sürmek gibi de değil watt kısıtlamak da performans düşürüyor.

Performans düşüşü yapar.
Laptobunuzdaki chipsetin büyüklüğü nasılsa ona göre keseceksiniz ve üzerine koyacaksınız. Sonrada jelatinini sökeceksiniz.

1750335663970.png

Laptopunuzdaki chipsetin büyüklüğü nasılsa ona göre keseceksiniz ve üzerine koyacaksınız. Sonrara jelatinini sökeceksiniz.

Şimdi anlamadığım sadece termal macunu sürdüğümüz yerin genişliği kadar mı kesip kapatıyoruz yoksa Chip'i direkt mi ve de bu işlemi yaparken thermal macunu komple silecek miyiz sürülü mü olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı