vakanda foreva Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 322 1 Ocak 2021 #1 Ben de Epic Games'den aldığım bedava GTA 5 kuzenimin PC'ye atacağız. Onun harici harddiskini benim PC'ye takıp Epic Games'den aldığım bedava GTA'nın dosyalarını atacağım, o PC'de açınca GTA açılır mı? Yani hesap falan ister mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Ben de Epic Games'den aldığım bedava GTA 5 kuzenimin PC'ye atacağız. Onun harici harddiskini benim PC'ye takıp Epic Games'den aldığım bedava GTA'nın dosyalarını atacağım, o PC'de açınca GTA açılır mı? Yani hesap falan ister mi?
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 1 Ocak 2021 #2 vakanda foreva dedi: Ben de Epic Games'den aldığım bedava GTA 5 kuzenimin PC'ye atacağız. Onun harici harddiskini benim PC'ye takıp Epic Games'den aldığım bedava GTA'nın dosyalarını atacağım, o PC'de açınca GTA açılır mı? Yani hesap falan ister mi? Genişletmek için tıkla... Hesap ister. Artı 1 Eksi
vakanda foreva dedi: Ben de Epic Games'den aldığım bedava GTA 5 kuzenimin PC'ye atacağız. Onun harici harddiskini benim PC'ye takıp Epic Games'den aldığım bedava GTA'nın dosyalarını atacağım, o PC'de açınca GTA açılır mı? Yani hesap falan ister mi? Genişletmek için tıkla... Hesap ister.
D danedeniz Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 Hesap ister zaten o yüzden bu platformlar satar oyunları yani öyle bişey mümkün değil. Artı 1 Eksi
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 1 Ocak 2021 #4 vakanda foreva dedi: Ben de Epic Games'den aldığım bedava GTA 5 kuzenimin PC'ye atacağız. Onun harici harddiskini benim PC'ye takıp Epic Games'den aldığım bedava GTA'nın dosyalarını atacağım, o PC'de açınca GTA açılır mı? Yani hesap falan ister mi? Genişletmek için tıkla... Hesap istemese bir çok oyun o yöntemle bedavaya oynanırdı Artı 0 Eksi
vakanda foreva dedi: Ben de Epic Games'den aldığım bedava GTA 5 kuzenimin PC'ye atacağız. Onun harici harddiskini benim PC'ye takıp Epic Games'den aldığım bedava GTA'nın dosyalarını atacağım, o PC'de açınca GTA açılır mı? Yani hesap falan ister mi? Genişletmek için tıkla... Hesap istemese bir çok oyun o yöntemle bedavaya oynanırdı